Lucky Studio m-a învăţat să am încredere în mine

0
1180
lucky studio

 

Poate nimeni nu crede că un loc de muncă te poate învăţa o mulţime de lucuri. Învăţăm cu fiecare zi pe care o trecem. Învăţăm cu fiecare pas pe care îl facem. De multe ori fiecare îşi spune că este timpul să creade în forţele proprii. Ei bine, acest lucru m-a învăţat şi Lucky Studio. De la manageră şi până la colegele mele de breaslă îmi spuneau „crede în tine”. Recunosc, eram mai timidă. Eram poate încă neînvăţată. Cu toate că învăţasem bine în şcoală, este o diferenţa mare de viaţă. „Indiferent de ceea ce faci, crede în tine” – îmi spuneam mai mereu în primele mele zile de muncă cu Lucky Studio.

Învăţ din orice greşeală, iar Lucky Studio este suportul meu zilnic. Cel mai important este să nu insişti pe greşelile tale din trecut. Învaţă să fii mai fericită şi mai sănătoasă cu ceea ce gândeşti. Aceste sfaturi vi le pot spune eu. Asta am învăţat de când lucrez cu cel mai bun studio de videochat din ţară. Este cel care mi-a deschis ochii şi care m-a făcut să îmi dau seama cât de mult trebuie să îmi prețuiesc viaţa.

Cred şi sunt sigură că visele mele pot deveni realitate. Lucky Studio îmi oferă tot ce am nevoie să îmi schimb visele. De la bani, la transport în siguranţă şi până la educaţie. Educaţia este importantă pentru fiecare om. Împreună cu profesoarele de limbi străine, acum pot să comunic mai uşor cu prietenii din America. Sau cu cei din Franţa. Zilnic împărtăşim fotografii cu locuri unice. Desigur, aş vrea să vizitez Holywood. Poate dacă optez pentru un contract de 3 ani şi iau bonusul cel mare de 38.880 lei, îmi permit să ajung în America. Este un vis al meu. Acum l-am împărtăşit cu voi. A crede în vise este o parte esenţială a vieţii. Îmi amintesc că aşa îmi spunea şi bunica când era mai mică.

Cine ştie? Poate în următorii 3 ani vă voi trimite fotografii din America. Dar, deocamdată lucrez pentru Lucky Studio şi sunt mândră de întreaga echipă de aici. Suntem numai fete şi femei. Toate cu vârste peste 18 ani şi toate lucrăm în perfectă legalitate. Avem fie contract de muncă, fie contract de colaborare. Toate câştigurile sunt ale noastre, iar Lucky Studio are grijă de impozitele noastre. Pentru modelele de videochat ca mine este inventat sistemul de plată la zi. Acesta ne ajută să plecăm acasă cu bani zilnic în mână. Este mult mai uşor să îţi cumperi ce vezi în vitrina unui magazin decât să rămâi cu gândul la el. Un job în cadrul Lucky Studio este ceea ce îmi doream de mult. Acum sunt mult mai concentrată și am mai multă încredere în mine. Iar acesta e un lucru care mi-a schimbat enorm viața.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here