Lucky Studio m-a eliberat de problema banilor

0
1200
lucky studio iasi

             N-am mai întâlnit până acum un job care să îmi ofere o mulţime de bani, să fie 100% legal şi să fiu şi liberă. Lucky Studio din Iaşi îmi pune la dispoziţie toate acestea. Deşi am doar 20 de ani, jobul meu îmi oferă tot ce alţii nu obţin în ani de muncă.

Numele meu este Anastasia, sunt studentă în Iaşi şi lucrez ca model de videochat la Lucky Studio. Analizând ce am spus mai sus, poţi vedea că este ŞI mai greu să fii şi studentă şi să ai toate beneficiile enumerate de mine. Însă, eu le am. Iar jobul de model aici nu este part-time; pot lucra cu normă întreagă. Fără a lipsi de la facultate. Cum? Îmi aleg singură orele la care lucrez, fiind 3 ture de muncă.

În prima zi, cele 8 ore au trecut ca şi cum nici n-ar fi fost. Fusesem la facultate înainte, dar munca nu m-a obosit la Lucky Studio. Mi-a dat mai multă energie. Spun asta pentru că admiratorii au observat că sunt nouă şi m-au “asaltat”  cu complimente. Am început să ne cunoaştem, să purtăm discuţii care mai de care. Şi uite aşa, timpul a zburat.

Mulţumirea de la sfârşit a fost să primesc 600 de lei! Managera mi-a spus că fetele câştigă între 300 şi 800 de lei, iar cele noi, între 150 şi 300 în primele zile. M-a felicitat pentru reuşita mea. Mi-a zis că am câştigat mai mult din cauză că am fost foarte zâmbitoare. Nu ştiam că zâmbetul meu cald poate să atragă ataţia oameni şi să fac şi bani. Câte surprize îmi oferă Lucky Studio.

Am continuat tot aşa timp de două săptămâni, a câte 5 zile pe săptămână. Fără să-mi dau seama, am strâns banii pentru taxa la facultate pe un an. Când am văzut că totul este atât de uşor, după ce s-a încheiat contractul de o lună, am semnat altul. De data aceasta, am optat pentru cel de 3 luni. La cel de o lună, bonusul fusese de 1.720 de lei, dar la cel de 3, am primit 3.560 de lei.

În cele 4 luni lucrate, de la un comision de 50%, am ajuns la un comision de 70%. Banii erau din ce în ce mai mulţi, aşa că am continuat cu un contract mai mare la Lucky Studio. Contractul de un an mi-a adus bonusul de 13.480 de lei. Treptat, toţi aceşti bani mi-au rezolvat toate problemele. Astfel, am început să îi cheltui doar pentru nevoile mele, căci probleme şi taxe nu mai aveam.

Aşa, am început să am bani să vizitez diverse locuri, şi să cumpăr lucruri mult mai scumpe şi de calitate. Diferit faţă de ce aveam până acum – asta pentru că Lucky Studio îmi permite să mă răsfăţ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here