Lucky Studio m-a ajutat să călătoresc într-o mulțime de țări

0
1082
lucky studio

         Sunt cea mai fericită că sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi şi că pot vorbi acum despre asta. Am simţit pe pielea mea motivele pentru care Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Prima dată am crezut că m-am angajat la un studio de videochat ca oricare altul. Însă, mă bucur că Lucky Studio mi-a demonstrat contrariul. Câştiguri, bonusuri, program lejer, libertate – sunt atuuri unice. Astea sunt câteva din lucrurile pe care le-am primit, doar că mult mai diferit. Ceea ce vreau să spun prin diferit e faptul că nu sunt doar promisiuni deşarte, ci le-am primit chiar dublu.

O să încep cu teambuildingul, nu pentru că acesta este punctul forte al studioului, ci pentru că asta m-a fascinat pe mine! Lucky Studio mă ducea de 3 ori pe ani într-o staţiune de la mare sau munte. Împreună cu celelalte modele Lucky Studio, am apucat să văd locuri la care nici nu visam. Cele mai frumoase şi populare staţiuni, cu cele mai minunate peisaje. Asta mi-a oferit Lucky Studio: un vis. Un vis pe care mi l-am îndeplinit cu bucurie. Pentru mine înseamnă mult faptul că am putut merge să vizitez diferite locuri. Nu am plecat niciodată din ţară până să mă angajez la Lucky Studio. Acum am deja 2 ani de când sunt aici şi am avut 6 vacanţe de vis.

Pentru toate aceste distracţii eu nu a trebuit să plătesc, ci am fost răsplătită mai mult. Munca mea la Lucky Studio reprezintă răsplata mea. Spun asta pentru că nu aş fi sperat vreodată să ajung să câştig sume între 300 şi 800 de lei pe zi. În primele luni de angajare, aveam între 350-380 de lei pe zi. Dar cu cât deveneam mai profesionistă în ceea ce făceam, depăşeam 500 de lei pe zi. Aşa am reuşit eu să ajung de la un câştig de 1.000 de lei pe lună de la vechiul job, la peste 1600 de euro. Şi ştiu că fără Lucky Studio nu ar fi fost posibil, iar pentru asta îi mulţumesc.

În fiecare duminică, mă bucur şi de câte un bonus pentru câştigurile mele. Câştiguri pe care le am doar pentru că ştiu să zâmbesc şi să port conversaţii cu admiratorii mei online. Videochatul nu ar trebui să sperie pe nimeni, cel puţin nu când e vorba de Lucky Studio. Aici am găsit o altă dimensiune a realităţii şi a libertăţii. Aici, programul nu mă stresează şi nici contractul. Ambele sunt lejere. Cum? Programul mi-l fac singură şi la contract pot renunţa oricând. Dar momentan nu am motive pentru care să părăsesc această lume.

În momentul de faţă, mă las răsfăţată de tot ceea ce reprezintă Lucky Studio. Sunt multe lucruri nespuse, dar orice fată le poate afla la un interviu cu Lucky Studio.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here