Lucky Studio – jobul în videochat care mă reprezintă

0
1233
Lucky Studio

 

       Sunt o persoană foarte pretenţioasă, mi-am dorit să am mereu numai lucrurile cele mai bune şi mai calitative. Nu mi-a plăcut să fac lucrurile degeaba, doar să fie făcute, dorindu-mi ca timpul meu să fie valorificat cum trebuie. Din păcate, nu prea există joburi care să se încadreze în cerinţele mele. Sau cel puţin, nu existau până să îi cunosc pe cei de la Lucky Studio Iaşi.

Când am aflat de jobul de videochat şi de angajările pe care le face Lucky Studio, mi-a zis să încerc. Iar încercarea mea nu a fost degeaba, fiindcă nu mi-am irosit timpul nicio secundă, ci l-am folosit într-un mod productiv cu Lucky Studio.

Toate pretenţiile mele nu s-au mai numit aşa la Lucky Studio, ci s-au numit o obişnuinţă pe care o merit. Având parte zilnic de răsfăţ din partea fetelor de la Lucky Studio, eu nu mi-aş fi putut dori mai mult. Nu credeam că există un job care să aibă atâta grijă de mine şi frumuseţea mea.

În loc ca Lucky Studio să se preocupe de binele său, s-a preocupat de binele meu şi de nevoile mele. Acesta da angajator! Foste modele de videochat, profesioniste în aşa ceva, s-au ocupat de trainingul meu. Lucrul acesta mi-a plăcut cel mai mult. Foarte mulţi angajatori au ca personal oameni care nici măcar nu ştiu despre ce e vorba. Dar Lucky Studio a angajat oameni care chiar au experimentat totul pe pielea lor. Nu mi se părea ok să primesc sfaturi de la nişte fete care nu au fost niciodată în pielea mea. De aceea apreciez Lucky Studio, pentru că mi-a oferit profesioniste în domeniu, care să mă ajute să am câştiguri senzaţionale.

Cu aceste profesioniste de partea mea, era inevitabil să nu am câştiguri de peste 500 de lei zilnic. Făcând atâţia bani, mi-am permis rochii, pantofi, bijuterii, mi-am permis să mă răsfăţ după cum mi-am dorit mereu. Sunt femeie, este normal să am pretenţii la asemenea lucruri şi mă bucur că Lucky Studio mă înţelege şi mă susţine.

Dacă ar fi fost un alt studio, nu cred că ar fi arătat atâta interes faţă de necesităţile mele. Mă bucur că am făcut alegerea potrivită cu Lucky Studio. Sunt liberă, am un program ”foarte mişto”, cum spun fetele, am parte de respect şi cele mai bune tratamente cu Lucky Studio. Am găsit, în sfârşit, un job care să împlinească o femeie pe orice plan.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here