Lucky Studio îţi oferă 10 motive să îl alegi

0
1322
lucky studio

         Heeei! Numele meu este Andrada şi vreau să îţi spun 10 motive pentru care eu consider că Lucky Studio este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Sunt model de videochat aici de câţiva ani şi pot garanta că Lucky Studio este cel mai bun din ţară.     

10 motive pentru care am ales Lucky Studio

  1. Contract 100% legal, care are la bază Noul Cod Civil şi Principiul Liberului Consimţământ al Părţilor. Plus de asta, studioul are 2 doamne Expert-Contabil şi o doamnă Avocat care oferă ajutor tuturor modelelor de aici. Asta mi-a dat siguranţa unui job stabil şi de viitor.
  2. La Lucky Studio lucrează doar femei. Fiindcă m-am săturat să fiu inferioară la locul de muncă, acum sunt înconjurată de femei. Iar acest lucru îmi place, pentru că toate suntem egale şi ne respectăm între noi.
  3. Lucrez singură în cameră. Mi-a plăcut mereu să am lucrurile mele, în care să nu îşi bage nasul nimeni. La fel şi cu locul de muncă. Întotdeauna mi-a convenit să îmi văd de treaba mea, fără ca nimeni să se implice. Lucky Studio îmi oferă ocazia aceasta.
  4. Câştig între 300 şi 800 de lei zilnic, iar plata se face la zi. La început, mi-a fost puţin greu până m-am acomodat. De la 150, la 200, apoi uşor, uşor la 300 de lei şi la mai mult. Aceste câştiguri îmi asigurau traiul, iar Lucky Studio mă scapă de griji.
  5. Comisionul începe de la 50% din câştiguri şi poate atinge şi 80%. În felul acesta, eu sunt sigură că o să câştig mereu tot mai mult, cu cât comisionul creşte.
  6. Transportul asigurat şi gratuit. Nu trebuie să mă stresez cu ce ajung acasă sau la muncă, Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie şoferiţă. Astfel, mă duce acasă mereu şi mă aduce la muncă de fiecare dată când am nevoie. E o cheltuială în minus, şi totodată mi se asigură protecţie.
  7. Mi-am ales singură programul. Chiar dacă am şi alte ocupaţii, nu contează. Lucky Studio mi-a permis să îmi aleg zilele şi orele la care lucrez, astfel am timp de toate.
  8. Ţările în care sunt rudele mele sunt blocate. Ca să nu mă simt inconfortabil şi pentru a mă scuti de probleme, Lucky Studio blochează ţările în care se află cunoştinţele mele.
  9. Aleg singură pe ce site lucrez. Dacă am o zi mai proastă şi nu vreau să fac nimic decât să conversez, aleg profilul non-adult. Dacă vreau să mă distrez şi să fac alte lucruri, aleg profilul adult.
  10. Am primit bonus de angajare, cât şi la fiecare sfârşit de săptămână.

Toate aceste lucruri sunt motivele pentru care eu nu renunţ la Lucky Studio. Iubesc acest loc!

                   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here