Lucky Studio- îmi oferă o carieră în videochatul cu adevărat profitabil

0
1244
Lucky Studio

 

       O carieră de succes se formează numai alături de profesionişti. Nu numai studiile superioare şi relaţiile te duc către cariera mult dorită. Tot ce este nevoie pentru o carieră înfloritoare este dorinţa puternică şi inteligenţa. Cu aceste calităţi, alături de cei mai profesionişti în domeniu, Lucky Studio, eu am parte de o carieră aşa cum mi-o doream.

Factorul cel mai important căruia îi datorez acest lucru este studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio, pentru că mi-a oferit şansa să colaborez cu profesionişti. Cunoştinţele şi experienţa în domeniul videochatului i-a făcut pe cei de la studio să ajungă în top. Iar în acel top m-au dus şi pe mine, odată cu ei. Eu nu mai am nevoie de altceva acum, decât de mai mulţi ani de colaborare cu Lucky Studio.

Profesionalismul este unul din motivele care formează o carieră de succes. Iar primul lucru care doveste profesionalismul este contractul. Această hârtie defineşte toată colaborarea şi stă la baza oricărui job. Eu nu mi-am putut face o carieră la vechile joburi deoarece contractele nu erau niciodată în regulă. Ba mi se puneau mai puţine ore în contract, iar eu lucram mai multe, ba mi se puneau diferite preavize. Oricum era, nu puteam face mare lucru cu acele contracte. Lucky Studio, însă, mi-a oferit cu totul altceva. Prin contractul legal eu mă puteam bucura de o varietate de avantaje:

  1. Toate drepturile mi-au fost respectate, fiind respectat întru totul Noul Cod Civil. Legea era la dispoziţia mea, nu îmi făceam griji că se întâmplă ceva ilegal. Totodată, taxele către stat nu îmi erau retrase din salariu, ci Lucky Studio le plătea pentru mine.
  2. Pot renunţa oricând, contractul neavând vreun preaviz sau clauze care să mă oblige să continui munca. Este foarte important pentru mine să am un contract care să nu mă constrângă cu nimic.
  3. Ieşiri la saloane selecte de două ori pe an, unde look-ul mi-a fost schimbat complet.
  4. Machiaj, coafură şi accesorii specifice videochatului în fiecare zi.
  5. Cursuri de limba engleză şi franceză gratuite.
  6. Training specializat, oferit de cele mai profesioniste fete, foste modele de videochat.
  7. Transport şi cazare gratuite.

Având toate aceste lucruri ca simple avantaje pentru semnarea unui contract, experienţa mea alături de Lucky Studio a început. Odată cu începerea sa, s-a observat şi evoluţia în continuă creştere.

Cu posibilitatea de a câştiga sume între 300 şi 800 de lei, care duc la un salariu de peste 6.000 de lei lunar, începutul a fost promiţător. Libertatea oferită prin programul lejer şi flexibil a ajutat la aceste câştiguri, siguranţa unui viitor strălucit fiind tot mai mare. Colaborând în această manieră alături de Lucky Studio, cariera mea este din ce în ce mai frumoasă.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here