Lucky Studio Iaşi – motivul pentru care îmi permit vacanțe minunate

0
1237
luckystudio.ro

Cu zâmbetul pe buze scriu despre cel mai uimitor studio de videochat, Lucky Studio, care m-a dus peste tot în lume şi m-a făcut cel mai fericit om de pe pământ. Dacă vreodată va fi nevoie de recomandări, voi fi prima care va garanta pentru Lucky Studio. Din tot sufletul!

Cu siguranţă nu mai aplec urechea niciodată la toate răutăţile celorlalţi, pentru că videochatul cu Lucky Studio s-a dovedit a fi mult mai benefic decât credeam. Toţi m-au făcut să cred că videochatul înseamnă ceva rău, dar Lucky Studio mi-a arătat opusul. Dar acest fapt mi-a făcut bine, pentru că mi-am dat seama că trebuie să fac doar ce simt.

Când am venit la Lucky Studio ca şi model de videochat, nu mă aşteptam să primesc tot ce am în ziua de astăzi. Acest studio mi-a dovedit zi de zi că viaţa poate fi frumoasă, poate fi cum vreau eu. În prima lună nici măcar nu credeam că o să câştig 5.700 de lei. Credeam că este o glumă, până m-am văzut cu banii în mână. Nu am mai câştigat niciodată o asemenea sumă de bani, mai ales din prima lună. Asta a însemnat pentru mine faptul că Lucky Studio este un studio serios şi profesionist.

Cu tot ajutorul oferit de trainerii de la Lucky Studio, acest salariu lunar a fost mereu în creştere. În mod normal, câştigam bani în fiecare zi, dar eu îmi verificam contul la sfârşit de lună. Scoteam bani de pe card doar când aveam nevoie, dar cu Lucky Studio le cam aveam pe toate. În următoarele luni, am ajuns să câştig şi câte 6.000 de lei, uneori 7.000 de lei. Aceşti bani nu îi poate câştiga oricine, iar eu am văzut asta. Pentru faptul că Lucky Studio este atât de profesionist, totul este posibil. Dar dacă nu ar fi fost aşa, nu sunt sigură dacă aş fi avut aceleaşi câştiguri.

Când m-am acomodat de tot la Lucky Studio, au început vacanţele mele. După ce am considerat că am învăţat totul şi sunt pregătită, mi-am luat câteva zile libere. În aceste zile libere pe care le luam oricând doream, mergeam în cele mai frumoase vacanţe. Am mers în Egipt, India, am fost şi în Thailanda, iar lista nu se opreşte aici. De fiecare dată când apărea un nou loc pe care voiam să îl vizitez, nu trecea mult timp până eram deja acolo. Mulţumesc, Lucky Studio Iaşi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here