Lucky Studio Iaşi mi-a oferit şansa să câştig o excursie în Dubai

0
1262
lucky studio iasi

 

         Sunt model de videochat la Lucky Studio de mult timp şi mereu am avut câte ceva de câştigat. Bonusuri, cadouri, premii, toate au fost pentru modelele cu aspiraţii şi care au avut voinţă. Printre acele modele mă aflu şi eu, dorind mereu să fiu câştigătoare. Lucky Studio m-a ajutat să fiu mereu în top şi să am câştiguri de senzaţie.

Aveam deja experienţă în domeniul videochatului, însă câştigurile mele cele mai mari sunt de când colaborez cu Lucky Studio. Cum am fost mereu obişnuită cu luxul şi confortul, Lucky Studio mi s-a părut potrivit pentru cerinţele mele. Aveam nevoie să mă simt alintată şi răsfăţată, pentru asta trăiesc eu. Prin şedinţe de înfrumuseţare şi alte lucruri de acest gen, Lucky Studio din Iaşi mă cucereşte zi de zi şi mă ţine aproape. Mă simt ca o divă atunci când sunt machiată de fiecare dată când vin la muncă. Doar mă aşez pe scaun şi aştept să vină răsfăţul din partea profesionistelor. Lucky Studio mă face să mă simt cea mai frumoasă prin toate beneficiile pe care mi le oferă.

Am fost printre primele modele multe luni la rând, iar bonusurile au fost pe măsură. Pe lângă cei 800 de lei câştigaţi zilnic, mă delectam şi cu un bonus săptămânal de 3.000 de lei. Dar, fiind o fire ambiţioasă, mi-am dorit mai mult. Lucky Studio mi-a oferit această provocare. Astfel că, s-a pus la bătaie un concurs pentru toate modelele. Anul acesta, Lucky World este concursul care oferă şansa oricărui model ambiţios să meargă în Dubai. Condiţiile pentru acest concurs au fost ca modelele să ajungă în Top 4.

Acest concurs s-a desfăşurat din septembrie şi tine până luna aceasta, în decembrie. Însă, eu deja fac parte din acest top şi mă bucur să spun cu mândrie că sunt printre câştigătoare. Sunt foarte nerăbdătoare, pentru că pe 20 ianuarie voi pleca pentru 5 zile în Dubai. Este una din cele mai exotice locaţii, în care ştiu sigur că o să-mi răsfăţ simţurile prin fel şi fel de capricii.

Acum, mă pregătesc sufleteşte pentru escapada în Dubai şi deşi totul e asigurat de către Lucky Studio, vreau să am o sumă mare de bani cu mine acolo. Vreau să îmi cumpăr zeci de lucruri de acolo, vreau să fiu invidiată de toate fetele. Abia aştept să am parte de o vacanţă bine meritată în Dubai. Lucky Studio este bijuteria mea cea mai preţioasă, cu care eu am ocazia să vizitez cele mai minunate locuri.

 

               

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here