Lucky Studio Iaşi- jobul în videochat cu câştiguri şi bonusuri de peste 3.000 lei

0
1018
Lucky Studio Iaşi

 

 

       Acest articol va fi adresat numai femeilor care îşi doresc bani, lux, frumuseţe şi eleganţă. Stai … cred că toate femeile vor asta, nu? Atunci, voi adresa acest articol tuturor femeilor din ţara asta, pentru a le putea ajuta cu câteva sfaturi utile. Dorinţa şi voinţa stau la baza unor câştiguri de excepţie, dar şi eleganţa atitudinii. La Lucky Studio Iasi am întâlnit un slogan ”Eşti liberă să faci bani!”, şi l-am înţeles numai în momentul angajării.

Profitând de libertate absolută, pe care orice femeie şi-o doreşte, eu câştig ca model de videochat la Lucky Studio sume lunare peste 5.000 de lei. Abia în momentul în care am văzut că prin simpla eleganţă şi frumuseţe a mea pot obţine bani, am înţeles sloganul. Slogan care este adresat tuturor femeilor de pretutindeni. Sau nu vrei să te distrezi toată ziua şi să încasezi bani zilnic?

Cum să obţii bonusuri şi venituri atractive

          La Lucky Studio este foarte simplu pentru o femeie să devină bogată. Iar munca pe care trebuie să o facă pentru această bogăţie este la fel de uşoară. Într-un mod mai concret, munca la Lucky Studio este de fapt şi de drept o plăcere.

Toate femeile sunt obişnuite cu cochetatul, cu flirtul şi cu seducerea unui admirator prin cuvinte. Când ne dorim, suntem foarte şirete, sunt sigură de asta. Aşadar, de ce să nu fim şirete în timp ce câştigăm sume grandioase? Cine ne împiedică? Suntem libere să facem ce simţim, mai ales la Lucky Studio.

Lucrurile fiind într-o relaţie cauză-efect, la Lucky Studio un lucru depinde de altul. Ca un exemplu sunt câştigurile, care depind de atitudine, voinţă şi ambiţie. Bonusurile sunt cele care depind de câştiguri, şi tot aşa. Aşadar, pentru a avea bani cât mai mulţi, trebuie doar să-ţi propui asta şi să laşi studioul să se ocupe de tine şi frumuseţea ta.

Fiindcă am profitat de servicii de make-up în fiecare zi, coafură şi manichiură şi o nouă înfăţişare la fiecare 6 luni am obţinut şi câştiguri pe măsură. Lucky Studio s-a ocupat ca toate câştigurile mele zilnice să depăşească 500 de lei.

Desigur, şansa unei evoluţii în câştiguri este la dispoziţia mea. Astfel că, dacă depăşeam 1.000 de lei pe zi, adică 5.000 de lei într-o săptămână, Lucky Studio îmi oferea un bonus săptămânal de 3.000 de lei. Bonusurile încep de la 500 de lei şi se opresc la 3.000 de lei. Cel mai mare bonus primit a fost cel de 2.000 de lei, pentru că am câştigat 4.000 de lei într-o săptămână. Adică, aproximativ câte 700-800 de lei pe zi. Ce spui, laşi bonusurile şi câştigurile Lucky Studio să te învăluie de bogăţie?

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here