Lucky Studio Iaşi- jobul care nu necesită experienţă

0
1300
Lucky Studio Iaşi

 

 

       Bună! Dă-mi voie să mă prezint: numele meu este Ariana şi sunt model de videochat la Lucky Studio. Înainte de toate, sunt studentă la Drept la o facultate din Iaşi. Situaţia mea nu a fost una uşoară încă de când eram mică. Din acest motiv, am fost nevoită să mă descurc mereu singură.

Fiindcă am învăţat mereu bine, am reuşit să ajung şi la o facultate din Iaşi datorită unei burse primite. Însă, acest lucru nu a fost îndeajuns pentru a putea trăi confortabil. Toată lumea ştie că un student are nevoie de bani de chirie, de facturi, de mâncare, de taxe şi altele. Ce e drept, eu intrasem cu bursă şi nu aveam de plătit taxe, dar celelalte cheltuieli tot le aveam.

Singura mea problemă era faptul că nu îmi permiteam un job full-time, pentru că trebuia să învăţ. Dacă nu învăţam bine, pierdeam bursa. Iar un job part-time nu era nici pe departe avantajos pentru mine, oferindu-mi doar 500 de lei cu care plăteam chiria şi cam atât. Aş fi optat oricând pentru un program full-time, dar doar în cazul în care îl puteam schiţa în funcţie de cursuri. Dacă acel job îmi permitea să merg la cursuri, atunci aş fi lucrat, indiferent de orice. La Lucky Studio am găsit mult căutatul job pe care mi l-am dorit. Nu numai că am găsit asta, dar se potriveşte tuturor cerinţelor mele, oferindu-mi mult mai mult decât am cerut.

Datorită programului flexibil, Lucky Studio mi-a permis să îmi creez un program în funcţie de orele de la facultate. Şi, să nu uit, cel mai important a fost faptul că nu mi-au cerut experienţă. Poate aş fi găsit cu greu un job full-time cât de cât ok, însă nu m-ar fi angajat niciodată neavând experienţa cerută.

La Lucky Studio totul a fost simplu: nu mi-au cerut experienţă şi nimic de acest gen, mi-au cerut doar să fiu onestă şi cu bun simţ. Mi s-a părut mai mult decât perfect, credeam că am ajuns direct în paradis. Acest job este pur şi simplu uimitor, pentru că Lucky Studio este cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară.

Din această cauză, tot interiorul este amenajat într-un stil clasic, cu foarte mult bun gust, punând la dispoziţie tot felul de facilităţi pentru modele. Eu doar mă bucuram de aceste condiţii şi obţineam zilnic câte 350-360 de lei. Cu aceşti bani, în doar câteva zile îmi plăteam cheltuielile, iar cu restul mă răsfăţam. Am găsit la Lucky Studio un sprijin adevărat, care îmi oferă şansa unei  vieţi foarte frumoase.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here