Lucky Studio Iaşi îți oferă pachete cu bonus de angajare de până la 38.880 lei

0
1021
Lucky Studio Iaşi

 

       Venind în întâmpinarea problemelor cele mai stringente ale unei societăţii: bugetul şi criza economică, Lucky Studio Iasi a dezvoltat o nouă generaţie de joburi în videochat. Experienţa echipei Lucky Studio a dus la o serie de inovaţii care au sporit eficienţa pe piaţa muncii.

Fiind martoră la acest proces, încercarea mea de a lucra ca şi model de videochat a început să dea roade cât mai repede. Începând cu o colaborare în deplină legalitate, Lucky Studio mi-a oferit facilităţile unui drum către succes.

Efectele profesionalismului pe care îl deţine Lucky Studio s-au văzut într-un timp record, la mai puţin de o lună de la angajare. Câştigurile mele au început cu o medie între 300 şi 400 de lei pe zi. Ceea ce a fost bine, luând în considerare faptul că sistemul de plată abordat este unul la zi, ca o premieră în România.

Cu acest sistem, în numai câteva zile reuşeam să încasez un venit care să însumeze salariul pe o întreagă lună la un job obişnuit. Propunându-şi să-şi atingă obiectivele la un nivel cât mai ridicat al succesului, Lucky Studio a pus la dispoziţie o varietate de pachete bonus la angajare. Semnarea contractului care mă figura drept Agent Servicii Client a dus la obţinerea acestui bonus. Faptul că nu se menţiona nicăieri denumirea de “model de videochat” mi-a conferit o anumită siguranţă, deoarece discreţia şi confidenţialitatea sunt absolut necesare.

Timp de 30 de zile, munca mea a fost reprezentată de conversaţii infinite cu admiratorii online. Totodată, în acest timp am putut beneficia de servicii de calitate din partea Lucky Studio, precum make-up, coafură, manichiură, pedichiură, transport şi cursuri gratis. Acestea au fost doar un alt avantaj al contractului, dovedindu-mi-se încă o dată profesionalismul cu care Lucky Studio lucrează.

Pe toată durata acelor 30 de zile s-au întâmplat lucruri inedite, care m-au surprins într-un mod plăcut. Printre acestea, pot menţiona şi bonusurile săptămânale, de până la suma de 3.000 de lei.

Cu ocazia performanţelor avute, fiecare model este premiat cu câte un bonus săptămânal în funcţie de câştiguri. De asemenea, nu m-am putut plânge nici de condiţiile de muncă de care mă bucuram de fiecare dată când mă aflam la Lucky Studio. Totul a fost amenajat într-un stil unic, specific tuturor femeilor de pretutindeni. Astfel, s-a creat mediul ideal de muncă, în care eu am scăpat de stres şi agitaţie.

În momentul în care cele 30 de zile au trecut, am primit cu plăcere un bonus de 10.000 de lei. După cum spuneam, bonusurile la Lucky Studio au rolul de a atrage prin consistenţa lor. Pe mine m-au atras foarte mult acestea, cât şi câştigurile care acum depăşesc 500 de lei zilnic.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here