Lucky Studio Iaşi îmi acordă ajutor tehnic în permanenţă

0
1326
Lucky Studio Iaşi

 

 

       Cat de des ai întâlnit joburi la care aparatura se defecta în momentele cele mai importante? Presupun că destul de des, pentru că a devenit o obişnuinţă ca lucrurile să fie făcute cu lipsă de profesionalism. Fiindcă m-am săturat de aceste condiţii de muncă, am dorit să încerc altceva. Total diferit, ce este drept, dar consider că pentru a avea o viaţă complet împlinită, trebuie să încerc toate lucrurile. Aşadar, am mers hotărâtă la Lucky Studio la un interviu pentru jobul de model de videochat.

Printre primele lucruri de care m-am plâns au fost aparaturile şi condiţiile de muncă rele de la vechile joburi. Managera de la Lucky Studio mi-a ascultat aceste plângeri, garantându-mi că situaţia se va schimba. Mi-a spus că Lucky Studio este cel mai profesionist studio de videochat din ţară şi că nu voi întâmpina niciun fel de problemă. Mai ales cu privire la aparaturi sau condiţiile de muncă. Am mers pe încredere şi am semnat astfel un contract pe-o durată de 2 ani, de pe urma căruia urma să beneficiez.

Când am început să lucrez, aşteptam să văd dacă mi se va întâmpla ceva la locul de muncă sau dacă voi fi nemulţumită de ceva. Însă, cu aparaturile de ultima generaţie, dotate cu cele mai performante materiale, nu am întâmpinat nicio problemă. Nici în ziua de azi, după un an de muncă la Lucky Studio, nu am nimic de reproşat. Totul a mers foarte bine, iar condiţiile de muncă erau excelente. Calculatorul a funcţionat perfect, camera mă punea într-o lumină foarte bună şi luminile din camera erau bine poziţionate. Cu un decor de senzaţie, cu tapet şi oglinzi care te lasă fără respiraţie şi canapele de la Mobexpert, cu saltele marca Prestige, luxul era complet. Nu numai că erau condiţii de muncă mai bune decât oriunde, ci aveam parte şi de un confort maxim.

Când am văzut că tot ce mi-am dorit era aşa cum am vrut, m-am bucurat de avantajele pe care Lucky Studio le-a oferit. Poate credeai că avantajele erau lucrurile menţionate de mine mai sus. Nu, acelea au fost simple lucruri pe care Lucky Studio mi le-a pus la dispoziţie ca fiind ceva normal. Adevăratele avantaje au fost bonusul de angajare de 26.530 de lei, salariu zilnic a câte 300, 400 sau 500 de lei şi multe altele. Bonusurile de perfomanţă şi premiile se numără şi ele printre acestea, Lucky Studio Iaşi încântându-mă cu o viaţă bogată şi frumoasă.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here