Lucky Studio Iaşi este studioul de videochat care îți oferă chiar și 80% din câştiguri

0
1061
luckystudio.ro

Când am auzit că există un studio care chiar oferă 80% din câştiguri, a trebuit să văd despre ce e vorba. Mai lucrasem înainte la câteva studiouri, dar nu primeam nici măcar 50% din câştiguri. Trebuia să îndeplinesc foarte multe condiţii pentru a câştiga 50%, care se dovedeau imposibil de îndeplinit. Dar Lucky Studio mi-a oferit 50% de prima dată, cu posibilitatea de a ajunge foarte uşor la 80%.

Totul era foarte simplu şi clar. Dacă începeam de la o sumă de 2.500 de lei pe săptămână, treceam automat la un comision de 60%. Iar cu sistemul de plată la zi de la Lucky Studio nu a fost greu, pentru că era simplu să obţin câte 400-500 de lei pe zi. Iar dacă lucram 5 zile, depăşeam uşor suma de 2.000 de lei.

Cu cât acumulam mai multă experienţă, câştigurile se măreau. La suma de 4.000 de lei câştigaţi într-o săptămână, comisionul ajungea la 75%. În final, dacă depăşeam 5.000 de lei, comisionul creştea până la 80%.

Pentru mine, era ca o joacă să depăşesc toate aceste sume. Îmi place competiţia, iar munca la Lucky Studio este distractivă şi amuzantă. M-a ajutat într-o oarecare măsură şi experienţa din urmă. Dar cel mai mare ajutor a fost cel de la Lucky Studio. Pentru că aici am învăţat lucruri pe care nu le ştiam şi pe care nimeni nu mi le-a spus în altă parte.

Cea mai mare satisfacţie de la Lucky Studio este că ştiu că mereu câştig din orice fac. În momentul în care comisionul a ajuns la 80%, adică peste 5.000 de lei săptămânal, bonusurile săptămânale s-au ridicat şi ele la 3.000 de lei. Dacă ar fi să calculez această sumă, ar depăşi 30.000 de lei pe lună.

Ştiu, pare foarte greu de crezut. Dar nu este greu atunci când laşi profesionistele de la Lucky Studio să se ocupe în amănunt de tine şi să te înveţe aşa cum au făcut cu mine. Eu ştiu cum să îmi mulţumesc admiratorii, cum să îi fac să revină mereu şi cum să fiu şireată în aşa fel încât să îmi dea o mulţime de cadouri.

Eu sunt mereu acolo pentru admiratorii mei, mă găsesc mereu când au nevoie de mine. Acesta este motivul pentru care obţin atâţia bani, pentru că ei ştiu că au pe cineva care îi susţine şi îi înţelege. În fiecare seară am câştiguri de peste 800 de lei şi asta o datorez celor de la Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio din ţară!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here