Lucky Studio Iaşi- cumpărăturile mele cu cecuri cadou la Palas Mall

0
1103
Lucky Studio Iaşi

 

 

       Mi-au plăcut mereu cumpărăturile, mai ales în cele mai scumpe şi populare magazine din oraş. În fond, cărei femei nu îi plac? Chiar dacă iubesc să cumpăr lucruri, nu îmi permiteam tot timpul să fac asta. Este adevărat, nu am  facult o facultate pentru a avea studiile superioare necesare pentru a avea un job mai bun.

Dar, totodată, consider că nu doar studiile superioare pot să fie calea către o carieră de succes. Am experimentat acest lucru pe pielea mea alături de studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. În acest studio eu am început să îmi formez uşor, uşor, un drum către o carieră de invidiat.

Cu câştiguri imense, bonusuri desăvârşite, condiţii optime de muncă şi abilitatea de a mă dezvolta personal, Lucky Studio este pe primul loc pentru mine şi celelalte 120 de angajate ale sale.

Totul a început de la un comision de 50% oferit de Lucky Studio. Pe măsură ce depăşeam acest comision, câştigurile mele erau tot mai mari. Lucrurile la studio au funcţionat după un sistem bine organizat, care m-a ajutat foarte mult. Fiecare model nou venit are posibilitatea de a câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei. Deci, cu această posibilitate, mi se oferea ocazia de a câştiga şi peste 2.500 de lei pe săptămână.

Dacă aş fi câştigat atât, comisionul ajungea automat la 60%, primind un bonus de 500 de lei la sfârşitul săptămânii. Acest bonus era sub forma unor cecuri cadou la Palas Mall, cel mai mare mall din Iaşi. Lucrul acesta mi s-a părut foarte benefic pentru mine, folosind toate sfaturile pe care trainerii Lucky Studio mi le ofereau. Cu cât puneam în practică tot mai bine sfaturile lor, puteam să ajung să câştig şi eu 2.500 de lei într-o săptămână. Tot după acest sistem, primeam un bonus de 2.000 lei la comisionul de 75%.

Şi ultimul, dar nu cel din urmă, era comisionul cel mai mare, de 80%, cu un bonus de 3.000 de lei. Cu toţi aceşti bani, puteam merge în mall să cumpăr orice îmi doreşte inima. Aşadar, mi-am pus ambiţia la contribuţie şi am muncit pentru a ajunge cât mai sus. Cumpărăturile sunt slăbiciunea mea, iar asta m-a determinat foarte mult.

Iniţial, am avut câştiguri a câte 500 de lei pe zi, ceea ce însemna că primeam bonusul pentru comisionul de 60%. Dar, după numai 8 luni, am început să am câştiguri de peste 1.000 de lei pe zi, încasând 5.000 de lei într-o săptămână. Asta a însemnat că la sfârşitul săptămânii mi-am primit cei 3.000 de lei. Lucky Studio este preţiosul meu suport financiar, datorită căruia pot să cumpăr orice îmi doresc, oricând îmi doresc!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here