Lucky Studio Iaşi- ce trebuie să faci pentru 4.500 lei lunar

0
1032
Lucky Studio Iaşi

 

 

       Dacă eşti o persoană căreia îi plac banii şi luxul, atunci locul tău este sigur la Lucky Studio. Studioul de videochat din Iaşi este locul meu de 2 ani deja, iar acum mă bucur de un venit de peste 4.500 de lei lunar. Probabil curiozitatea te face să ajungi la multe întrebări, precum: Oare cum am ajuns să am aceşti bani? Simplu şi uşor, am semnat un contract în videochat şi asta a fost tot. Ţi se pare mult prea uşor? Lasă-mă să-ţi dovedesc prin câteva motive ca nu există loc mai bun pentru tine decât Lucky Studio.

Eu sunt mai mult decât sigură că te-ai săturat de un salariu care nu depăşeşte 1.000 de lei pe lună. Şi dacă depăşeşte, o face cu o sumă nesemnificativă care necesită multe sacrificii. Ştiu, am fost acolo şi nu mai vreau să fiu niciodată acum că lucrez la Lucky Studio. La acest studio nu a trebuit să fac absolut niciun sacrificiu, ci doar să fiu îndeajuns de inteligentă încât să mă pot juca cu cuvintele. De fapt, videochatul în adevăratul său sens asta înseamnă, arta seducţiei prin cuvinte.

Motive pentru care trebuie să alegi Lucky Studio

          Contractul legal oferit de studio este baza tuturor câştigurilor. Chit că vorbim despre orice fel de câştig sau orice fel de domeniu, un contract legal face totul. Atunci când actele întocmite au ceva în neregulă, afacerea nu merge decât în jos. Pentru a evolua, un contract 100% în regulă este cheia. Lucky Studio este profesionist numai prin simpla respectare a legii. Este simplu, să ştii. Nu cred că nu ai vrea să fii protejată de lege, să ştii că ţi se respectă drepturile şi poţi vorbi în numele tău oricând.

Un salariu garantat sau unul după comision. Alegerea unei metode de salarizare după bunul plac face din Lucky Studio cel mai dorit angajator. De exemplu, prin sistemul de plată abordat de Lucky Studio, un model ca mine poate câştiga între 300 şi 800 de lei pe zi. Dar, dacă nu îmi doresc comisionul, câştig 4.500 de lei garantat. Despre aceşti bani vorbeam mai sus, iar acum îţi voi spune paşii simpli prin care să îi ai.

Tot ce trebuie să faci tu, ca şi femeie, nu este deloc greu. Trebuie să ştii engleza la un nivel mediu, să fii drăguţă şi amabilă şi să îţi doreşti să munceşti. Dacă ai toate aceste lucruri, Lucky Studio îţi oferă 4.500 de lei, iar tu, practic, nu faci mai nimic. Trebuie doar să stai în aceeaşi cameră, pe aceeaşi tură, timp de 5 zile pe săptămână. Ai şi zile libere, ceea ce e super! E simplu să obţii bani la Lucky Studio, nu-i aşa?

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here