Lucky Studio este unicul studio legal si avantajos pe care l-am intalnit

5
1694

Am avut destule experiente cu studiourile de videochat pana acum, iar daca acum voi vorbi despre videochat, o voi face in cunostinta de cauza. Sunt in domeniul acesta de mai bine de 5 ani, insa pana acum am avut numai dezamagiri cu studiourile. Pana la Lucky Studio am crezut ca o sa trebuiasca sa renunt la acest domeniu.

De acasa nu voiam sa fac pentru ca e mai motivant pentru mine sa lucrez dintr-un studio, iar mereu am incercat sa le caut pe cele mai ok. Studiouri care, in final, se dovedeau a nu fi asa ok. Pana la Lucky Studio niciunul nu m-a multumit complet. Si m-am mutat peste tot in tara.

Am fost peste tot in tara, dar tot in Iasi la Lucky Studio imi place

Am fost si prin Bucuresti, si prin Cluj si prin alte locuri si tot nu gaseam ce voiam. Poate nici orasele acestea prea mari nu mi se potriveau. Iasiul mi se potriveste perfect. Nu este nici prea mare, nici prea mic si este plin de tineret, asa cum imi place mie. Pentru ca asta inseamna ca este distractie aici.

Nu m-a deranjat sa ma mut in Iasi pentru Lucky Studio, sa am ultima incercare de a fi model de videochat. Aveam destui bani stransi si daca nu mi-ar fi placut la Lucky Studio, ma mutam inapoi de unde am venit. Nu era bai. Si oricum Lucky Studio mi-a pus la dispozitie cazare gratis, deci n-am cheltuit absolut niciun ban cand am venit in Iasi.

Dar vreau sa spun ca la Lucky Studio chiar am gasit pachetul complet pentru a ma angaja in videochat. Aici mediul este exclusiv feminin, in primul rand, am o camera superba si am parte de discretie, libertate si respect, am un program super lejer de munca si castigurile sunt foarte mari.

La Lucky Studio am gasit tot ce nu mi-au oferit alte studiouri

Pe langa asta, bonusurile sunt si ele extraordinar de atractive, iar serviciile prin care primesc transport gratuit, cazare gratuita, training, sedinte foto si machiaj profesional ma incanta de fiecare data, pentru ca Lucky Studio e primul studio unde am avut parte de asa ceva.

Stiu, asta o sa te mire, avand in vedere ca am experienta de peste 5 ani in domeniu. Dar multe studiouri promit multe la inceput si dupa aceea constati ca nu mai este asa. Si sincer, banii nu erau oricum problema mea. La Lucky Studio, de exemplu, castig lejer cate 700-800 de lei zilnic.

Dar eu voiam si corectitudine si omenie. Iar asta am gasit numai la Lucky Studio Iasi.

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here