Lucky Studio este șansa mea la o viață mai bună

0
863
lucky studio iasi

             Mereu am visat să fiu precum modelele din reviste sau de la televizor. Mi se părea atât de greu să ajung precum ele, dar le admiram mult. Sinceră să fiu, nu mă credeam în stare să ajung o “lady” aşa ca ele. Nu ştiam ce atitudine să abordez în societate, ca să pot fi apreciată. Norocul meu a fost dintotdeauna faptul că am o familie mai diferită, deschisă la orice! Astfel, mama m-a încurajat să merg la Lucky Studio. Ea a auzit că este cel mai bun studio de videochat din ţară şi ştia că asta îmi va reda încrederea în mine.

Nu te gândi că a făcut asta din răutate. Mama mea îmi vrea binele. Este cea mai bună prietenă a mea. Ea a ştiut că Lucky Studio este cel mai potrivit pentru mine. Şi într-adevăr aşa a fost! Primul lucru pe care l-am învăţat în acest studio a fost cum să mă comport. Managera mi-a explicat de ce este important să am mereu atitudinea potrivită. Trainerii care se ocupau cu asta au avut răbdarea să îmi explice mereu ce atitudine să abordez. Deja mă simţeam ca o regină numai cu primii paşi făcuţi.

Adevăratele surprize încă nu apăruseră! După ce am trecut de prima etapă, am parcurs prin tainele make-up-ului. Puteam spune că ştiu ce înseamnă machiajul şi cum se face. Deşi, adevărul este că nu aveam nevoie să ştiu prea multe, cu atâtea profesioniste care se ocupau de machiajul meu.

Transformarea mea

          Efectele schimbărilor se vedeau vizibil, deja eram o altă fată. Eram o femeie Lucky Studio! Ultimul, dar nu cel din urmă detaliu a fost acela de a învăţa cum să tratez partenerii de conversaţii.. Conversând cu admiratorii mei, am învăţat pe parcurs despre ce le place acestora în timpul conversaţiilor. Am descoperit mii de lucruri frumoase şi am ascultat adevărate poveşti.

Cu Lucky Studio am numai de câştigat, nu regret nici o clipă. Simt că am devenit o femeie în toată firea! Deja mă simt mult mai impunătoare, simt că pot cuceri cu atitudinea mea, cu charmul meu.

Scopul meu a fost să mă transform într-un model precum cele din reviste. Am reuşit! Şi partea cea mai bună a fost că mereu câştigam bani tot mai mulţi pentru a avea grijă de mine şi corpul meu. Mi-am cumpărat sute de lucruri şi accesorii, acum nu mă mai plâng! Am de toate! E uimitor cum am ocazia să învăţ să fiu un adevărat model şi totodată să fac bani! Mă bucur enorm de mult că mi-am ascultat mama. Acum sunt ceea ce am vrut mereu să fiu, datorită  lui Lucky Studio! Nu aş renunţa la Lucky Studio şi la jobul meu pentru nimic în lume.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here