Lucky Studio este reţeta fericirii mele

0
826
lucky studio

Chiar dacă banii nu pot cumpăra dragostea sau sănătatea, nu putem trăi fără ei. Trebuia să câştig suficient pentru plata facturilor, pentru chirie şi pentru mâncare. La un loc de muncă anterior, abia supravieţuiam de la o lună la alta. Aici, la studioul de videochat din Iaşi am bani şi pentru viitoarele două luni. Nu am spus că trebuie să fiu bogată pentru a fi fericită. A mă îngrijora prea mult pentru bani deja devenea un stres. Acum, ştiu cât câştig la Lucky Studio şi ştiu cum să îmi gestionez bugetul. Am un salariu fix lunar de 4500 lei plus bonusurile săptămânale. Acum, banii nu sunt o grijă pentru mine.

Lucky Studio îmi dă șansa răsfăţului

Pot să spun cu mâna pe inima că aşa rasfăţ nu am mai întâlnit nici unde. Să îmi schimb eu coafura o dată la 6 luni şi să îmi pun unghii cu gel? Nu părea să fie un plan de viitor pentru mine acum 4-5 ani. Însă, mulţumită lui Lucky Studio acum ştiu să fiu răsfăţată în termeni de cosmetică. Make up artiştii care se ocupă de mine folosesc produse de calitate. De fapt, aş spune că acest cuvânt, calitate, descrie o valoare a videochatului Lucky Studio. Chiar dacă eu nu sunt realmente o infăţişare perfectă. Nu sunt ca un model de la Victoria’s Secret, însă Lucky Studio nu îşi face probleme în privinţa asta. Aici se primesc orice fel de fete şi femei, cu vârstă de peste 18 ani.

În timp ce pentru femeile moderne obsesia cântarului este mare, la mine chiar deloc. Nu mă încadrez în categoria celor care fac orice să piardă în greutate. Lucky Studio mă iubeşte aşa cum sunt. Acum să nu credeţi că sunt plinuţă. La cei 29 de ani ai mei, sunt o femeie, totuşi. Pentru că Lucky Studio m-a învăţat să am un regim alimentar sănătos, să am grijă de mine, acum mă simt mult mai confortabilă cu mine. Lucky Studio are o mulţime de specialişti care se ocupă de mine şi de restul modelelor Lucky Studio. Asta numesc eu răsfăţ și lux.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here