Lucky Studio este locul în care pot lucra elegantă

0
1029
lucky studio

De multe ori, ți-e greu să fii în pas cu moda. Încerci să adopţi fel şi fel de trenduri care nu ţi se potrivesc. Sute de femei sau mii de femei din întreaga lume se iau după reviste, după marile prezentari de modă şi îşi cumpără haine care nu li se potrivesc. Însă, nu totul este la fel de perfect şi de frumos cum vezi tu.

Eu de exemplu, tind să cred că imaginea este cea pe care ţi-o creezi tu. Ceea ce îmbraci la exterior este ceea ce ţine de tine. Învaţă să îţi iubeşti corpul şi uită de ceea ce este monden. Pentru mine, imaginea mea este construită de ceva ani, de când colaborez cu Lucky Studio.

Lucky Studio este un lider în videochat, lider pe piaţă ieşeană şi pe cea din ţară. Videochatul este un loc de muncă unde ţi se permite cea mai mare libertate. Am testat şi încă testez asta pe pielea mea. În prezent lucrez doar 2 zile pe săptămână pentru Lucky Studio. Înainte, lucram şi câte 5 zile. Însă, acum am şi familie. M-am căsătorit recent şi încă iubesc să lucrez pentru Lucky Studio. Nu a spus nimeni că nu pot lucra dacă îmi întemeiez o familie. Şi nici nu am 35 de ani, vârsta acceptată de cei de la Lucky Studio.

Înainte, consideram că sunt imperfectă. Lucky Studio mi-a arătat că pot fi perfectă cu imperfecţiuni. Eram machiată zilnic, ceea ce mă întinerea. Şi astăzi mă machiez. Însă nu la fel de strident. Acum sunt cât mai naturală. Aceiaşi bani îi iau şi acum, cu 2 zile de muncă pe săptămână. Este un câştig în plus pe lângă locul meu de muncă. Sunt economist. Adică am absolvit Facultatea de Economie şi Management.

Lucky Studio a fost cel care mi-a dat încredere în mine. Lucky Studio a fost cel care a spuns că avantajele de la ei mă vor asigura de respectul corpului meu. În jobul de model de videochat, vând o imagine. Nu mă vând pe mine. Ani de zile am ascultat cu răbdare o mulţime de probleme. Pentru asta am câştigat bine şi am învăţat o mulţime de lucruri. Mi-a fost pusă în valoare calitatea, frumuseţea şi modul de a gândi.

Lucky Studio m-a învăţat cum să am grijă de mine. Mi-a oferit machiaje inedite, şedinţe de înfrumuseţare, excursii unice, bani suficienţi pentru cumpărături şi pofte de viaţă. Lucky Studio mi-a construit personalitatea şi implicit mi-a dat şansa să fiu aşa cum vreau să fiu. Nimeni nu ştie că eu încă colaborez cu Lucky Studio, doar voi. Este confidenţialitatea mea, pe care am primit-o la pachet cu alte bonusuri de la acest studio de videochat din Iaşi. Lucky Studio este imaginea mea perfectă pentru o viaţă perfectă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here