Lucky Studio este cel mai bun angajator in videochat din Iasi

0
787

Asa cum este in orice domeniu, exista mereu cate un favorit peste tot. Adica exista mereu cineva sau ceva pe care toti oamenii il apreciaza cel mai mult. La fel se intampla si cu Lucky Studio, care este studioul preferat al modelelor de videochat, dintre toate studiourile din Romania.

Am observat si eu ca este o competitie in acest domeniu intre studiourile din tara, dar imediat ce m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio Iasi, am vazut care este cel mai bun, fara discutii.

Lucky Studio are peste 8 ani experienta in videochat

Oricum m-am angajat la Lucky Studio pentru ca stiam ca au peste 8 ani experienta in domeniu, dar mi-au si demonstrat ca aceasta experienta si-a spus cuvantul in modul de organizare si functionare a studioului. De la castigurile pe care le pot avea eu aici ca model de videochat si pana la conditiile de munca Lucky Studio este pe primul loc in tara.

Si chiar nu o spun pentru ca ma bucur de castiguri zilnice de cate 570 de lei la Lucky Studio, o spun pentru ca are peste 80 de angajate numai in studio. Un numar atat de mare! Gandeste-te ca este vorba numai de studio, adica numai 80 de modele sau chiar mai mult lucreaza in interiorul studioului.

Mai este un numar imens de fete care colaboreaza cu Lucky Studio Iasi si de acasa, din restul tarii. Si acel numar este destul de mare, nu mai stiu exact. Dar oricum, Lucky Studio are cel mai mare numar de angajate din Romania, deci este clar care este preferatul in acest domeniu.

Toate fetele ar fi avantajate de un job in videochat la Lucky Studio Iasi

De ce nu ar fi, daca stau sa ma gandesc bine? Pentru ca are tot ce-i trebuie pentru a se numi studio de videochat profesionist. In primul rand ca orice model poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic in acest studio, apoi se poate bucura de bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei si de bonusuri de angajare de pana la 10.000 lei cash.

Asta in ceea ce privesc castigurile. Dupa aceea mai sunt si conditiile de munca. La Lucky Studio fiecare fata are camera ei, are libertate si tot ce vrea, aparaturile moderne sunt de ultima generatie si amenajarile sunt super misto si ofera mult confort.

Apoi mai sunt si legalitatea, discretia, corectitudinea si respectul cu care fiecare model de videochat este tratat la Lucky Studio. Sunt multe lucruri de zis, oricum, si toate arata cat este de bun Lucky Studio Iasi. Pentru mine este cel mai bun pentru ca ma face fericita.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here