Lucky Studio e un studio de videochat cu adevarat special

0
794

Hellooo! Larisa imi este numele si vreau sa spun un secret despre mine: lucrez de 2 ani la Lucky Studio Iasi, iar jobul de aici este unul de model de videochat. Am mai lucrat ca model de videochat si in alte parti, dar niciodata nu a fost asa de benefic precum este de cand lucrez la Lucky Studio Iasi.

Am o experienta de 4 ani in videochat, mai exact. Insa nu prea mi-am dat interesul atat de tare sa am o cariera pana sa ma angajez la Lucky Studio, pentru ca nu castigam atat de mult si credeam ca este ceva normal. Dar, in momentul in care am inceput sa colaborez cu Lucky Studio, am vazut ca pot castiga mult mai mult decat inainte.

Jobul la Lucky Studio e distractiv cand castig atatia bani

Acum doi ani lucram intr-un studio format din 4 camere, adica un apartament, mai exact. Arata cam uratel, peretii erau cam simpli si camera foarte seaca, iar maximul pe care il castigam era cam de 3.500 de lei pe luna. Ma multumeam cu atat, pentru ca daca ma duceam in alta parte, castigam 1.000 de lei minimul pe economie.

Asta pana sa ma angajez la Lucky Studio si sa descopar ca aici pot castiga din videochat peste 300 de lei zilnic, iar minimul de castig in studio este de 4.500 de lei lunar. Trebuie sa recunosc, totusi, ca si experienta din urma m-a ajutat, pentru ca ajunsa la Lucky Studio, stiam deja despre ce e vorba in videochat.

Asa ca am avut succes chiar din prima, avand parte de un decor minunat in jurul meu, de machiaj profesional gratuit si de aparaturi tehnice foarte performante. Inainte aveam un calculator vechi, un tapet urat pe perete si fara machiaj, fara training si fara cursuri, asa cum primesc acum la Lucky Studio.

Succesul la Lucky Studio a venit destul de repede

Lucrand aici, am realizat ca exista si joburi in Iasi, mai exact in videochat, la care totusi poti fi tratata ca o printesa, ci nu ca o simpla angajata. In prima zi la Lucky Studio am castigat 350 de lei, daca nu ma insel. Si dupa aceea am continuat cu aceste sume, iar dupa nici 3 luni de training specializat, am inceput sa am si cate 700 de lei pe zi.

Datorez asta profesionistelor de la Lucky Studio, desigur, care mi-au cizelat pana si ultima particica din mine, incepand cu machiajul, cu trainingul in videochat si pana la cursurile de imbunatatire a limbii engleze.

Acum, dupa 2 ani de videochat la Lucky Studio, ma bucur chiar si de cate 1.000 de lei zilnic. Am si propria masina, stau intr-un apartament super mare si frumos in chirie si uite ca viata mea s-a dovedit a fi frumoasa datorita jobului de la Lucky Studio Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here