Lucky Studio e jobul in videochat ideal: castig cat vreau

0
1253

Apai daca nici la Lucky Studio n-am gasit jobul cel mai perfect din lumea asta, nu mai stiu ce e perfect. Serios, din punctul meu de vedere si in functie de dorintele mele, Lucky Studio e studioul care mi-a adus jobul la care am visat mereu. Desigur, poate sunt cazuri si cazuri.

Caci poate videochatul nu e pentru orice fata, dar ma indoiesc. Ce fata nu vrea sa fie frumoasa si aranjata in fata unei camere, admirata si platita pentru zambetul si vorbele ei dulci? Dar in fine, nu ma bag, fiecare cu placerile sale. Eu am fost mereu putin mai dezghetata, ca sa zic asa. Mi-a placut sa incerc de toate, am fost deschisa.

Lucky Studio imi ofera make-up si transport gratuit

Si am constatat, dupa multe incercari, ca videochatul la Lucky Studio mi se potriveste perfect, pentru ca e fix pe placul meu: am ocazia sa arat ca o printesa, ca o diva in fata camerei (pentru ca Lucky Studio imi pune la dispozitie make-up artiste care ma machiaza), sa stau mai mult degeaba, si-n doar 8 ore de munca sa castig peste 450 de lei.

Pai asa cum sa nu-mi placa? Asta fiind doar parerea mea. Dar daca e sa spun si faptul ca la Lucky Studio vin si plec cand vreau, am programul asa cum mi-l fac eu, muncesc in ce zile vreau si pe turele alese de mine, cu toate ar spune ca Lucky Studio e perfect.

Cine nu viseaza sa plece oricand vrea de la munca, sa vina cand vrea? Si pot renunta la acest job la fel de usor, cu un telefon imediat am renuntat. Dar inca n-am motive sa fac asa ceva si sunt sigura ca nici in viitor n-o sa am.

La Lucky Studio, poti castiga mereu mai mult ca model de videochat

Ar fi absurd sa vreau sa renunt la cate 450 de lei zilnic pentru un job la care castig 50-60 de lei pe zi. Hai, sa fim realisti, zic eu, nu? 😀 mai mult, eu castig banii acestia la Lucky Studio pentru ca atat imi propun eu sa castig. Daca imi pun mintea la contributie si vreau mai mult, se poate, sa stii.

Se castiga pana la 2000 de lei zilnic la Lucky Studio, nu exista limita in videochat. Cel putin nu in acest studio de videochat din Iasi. Ce ti-am zis eu, e ideal: castiguri pe placul meu, program flexibil si putina munca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here