Lucky Studio – cel mai lejer job pentru mine

0
909
lucky studio

             Oare mai există vreun job mai lejer în ţara aceasta decât cel de la Lucky Studio? Stau şi mă gândesc şi mă uimesc cât de norocoasă sunt! Încă nu pot să cred că sunt la acest studio şi nu am reproşuri! Vin oricând, renunţ când vreau! Deşi, nu ştiu cine ar fi nebun să renunţe la atâtea oportunităţi.

Înainte nu reuşeam să dorm nopţile din cauza stresului de la muncă. Duminicile erau pentru mine coşmar, cu gândul că luni e zi de muncă. Oribil! Dar acum … ACUM mă bucur de un adevărat job la Lucky Studio. Un job în adevăratul sens al cuvântului. De necrezut, poate părea ireal, dar chiar există. Îţi povestes  despre cum zâmbesc încontinuu şi lumea mă vede strălucind de fericire. Da, de fericire! De când sunt aici şi fac parte din echipa acestui studio radiez.

În primul rând, te pot asigura că vorbesc despre un job 100% legal, care îmi oferă contract de muncă şi contabili la dispoziţia mea. Aici mi se respectă drepturile pe deplin, nu am de ce să mă plâng ca sunt diferenţiată la locul de muncă! Lucky Studio respectă legislaţia muncii şi oferă fiecărui model oportunitatea de a acumula experienţă şi bani. Toate într-o manieră excepţională şi ireproşabilă.

Am avut libertatea să aleg între un contract pe o lună, 3 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani sau 3 ani. Deci, nimeni nu mă constrânge! Nici măcar contractul, deoarece pot oricând să renunţ la el, fără alte clauze.

În al doilea rând, tot ce fac eu este confidenţial. Mi se oferă discreţie şi respect, lucruri pe care şi eu le ofer în schimb. Orice părere îmi este luată în calcul. Nu mai sunt invizibilă ca înainte. Personalul mă ajută şi dacă poate, pune în aplicare ideile mele. Orice model poate fi creativ şi poate aduce idei noi. Inovaţia nu este refuzată la Lucky Studio Iaşi.

Sunt mii de lucruri de spus despre Lucky Studio, şi nu ştiu de unde să încep. Avantajele sunt multiple, bonusurile de asemenea. Cele peste 120 de modele de aici profităm de un tratament regesc, cu camera super luxoase, dotate cu cele mai bune produse de pe piaţă. Investiţiile sunt enorme, dar merită. Locul arată superb. Eu profit de propria mea cameră, amenajată miraculos, în care pot avea intimitate deplină.

Libertatea şi comoditatea acestui job la Lucky Studio mă fac să simt că plutesc! Programul nu mă mai stresează deloc, pot să aleg orice tură vreau. Banii îi primesc oricând doresc. Nu mai trebuie să aştept până la sfârşitul lunii pentru un salariu, când ăl am garantat şi zilnic. De la legalitate, contracte şi bonusuri, până la machiaj, training, lecţii gratis şi transport, totul este tratat cu profesionalism. Asta iubesc aici, la Lucky Studio!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here