Lucky Studio – bucuria de a avea mulți bani

0
970
lucky studio

Mulţi oameni au convingeri greşite despre bani. Însă, unele din aceste convingeri le distrug bugetul. Mă bucur că nu fac parte din această categorie. De multe ori, oamenii fac greşeli de bani fără să le realizeze consecinţele. Pentru ei, nu contează cât de mulţi bani câştigă, dar niciodată nu este destul. Eu sunt de altă părere: mă mulţumesc cu ceea ce câştig. Comparativ cu alte joburi, a fi model de videochat este chiar formidabil. Este impresionant să vezi cât de multe beneficii poţi să ai. Şi bineinţeles, ca oricare alt model, câştigi şi o mulţime de bani.

Prietenii mei mai bine înstăriţi, se plâng mereu de bani. Acest lucru mi se pare realmente ridicol. Nu ai nevoie de o mulţime de bani pentru a fi fericit. Este regula numărul unu de urmat în viaţă. Deşi, câştig bani frumoşi în jobul meu de model de videochat pentru Lucky Studio, ştiu să mă bucur şi de viaţă.

Prin Lucky Studio, sunt o regină a cumpărăturilor

Probabil te întrebi cât câştig şi ce fac cu banii mei. Uite că îţi dau şi răspunsul. Sunt foarte directă. Niciodată nu mi-a plăcut să mă ascund după deget. Sunt plătită cu o sumă cuprinsă între 300 şi 800 zilnic. Bineînţeles, în anumite zile, depăşesc şi 1000 lei. Asta depinde şi de partenerii mei de discuţie. Cât timp investesc ei în mine, atât primesc şi eu. E un schimb pe schimb.

Lucky Studio îmi permite avantajul de a avea bani în portofel în fiecare zi. Sistemul de plată la zi înseamnă alocarea sumei de bani în ziua respectivă lucrată. Astfel, dacă optez pentru una din cele două ture de noapte, dimineaţa când plec de la studio, contabila îmi dă banii în mână. Alte modele aleg plata prin cont bancar. Mie îmi e mai simplu cu banii în mână. După ce maşina celor de la Lucky Studio mă conduce acasă în siguranţă şi fără cost, mă odihnesc puţin şi în câteva ore pornesc în drumul spre cumpărături.

O mulţime de vânzătoare de la magazinele de haine şi bijuterii sau cosmetice mă cunosc. Deşi am parte de îngrijire înainte de a intra în camera live de videochat, doresc să nu rămân codaşă acasă. Îmi place să am produse de calitate. Chiar dacă cei de la Lucky Studio au angajate make up artişti, în timpul meu liber eu sunt cea care se machiază. Şi am învăţat câte ceva de la aceste doamne drăguţe de la Lucky Studio. Ochii albaştri se evidenţiază în tonuri de pastel, violet, argintiu sau piersică. Îmi place să îmi fac cumpărături de lux. Îmi place să ştiu că în Lucky Studio am jobul ideal pentru o viață luxoasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here