La Preziosa mi-am ales programul de munca si metoda de salarizare

5
1479
videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

Ori de cate ori am mers la un interviu, tot timpul mi se spunea care sunt preferintele mele, dar niciodata nu se implineau. Adica degeaba ma intrebau angajatorii ce mi-ar placea ca si program de munca si salariu, daca oricum faceau cum voiau ei. Numai la Preziosa mi-am putut alege un program de munca dupa placul meu si metoda de salarizare dorita.

N-am mai intalnit o asemenea companie, ti-o spun sincer. Dar probabil de asta Preziosa este si cel mai serios studio de videochat din Iasi, pentru ca mi-a permis aceste lucruri si multe altele pe langa. Sunt foarte multe lucruri frumoase de care ma bucur la Preziosa Iasi, dar eu nu ma pot gandi decat la faptul ca a fost super sa-mi aleg un program de munca dupa bunul plac si ca pot castiga cati bani vreau eu.

Eu apreciez jobul la Preziosa pentru ca am parte de multa libertate

videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

Poate ti se pare putin lucru, dar daca mergi la 2-3 joburi in Iasi si vezi cum e, crede-ma c-o sa apreciezi jobul de la Preziosa asa cum n-ai apreciat nimic in viata ta. A fost important pentru mine sa stiu ca imi pot face un program de munca in asa fel incat sa pot avea si alte prioritati in viata.

Iar prin faptul ca mi-am ales metoda de salarizare la Preziosa am vrut sa spun ca in videochat se castiga in doua feluri, din comision sau primesti un salariu fix. Asta mi s-a spus si la Preziosa: ori aleg banii de pe comision si o sa am posibilitatea sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei, ori primesc un salariu fix de peste 4.500 de lei lunar.

Oricum ar fi, in videochat la Preziosa tot castig bani. Indiferent de ce fac, nu am cum sa nu castig bani la Preziosa. De aia iubesc acest job in Iasi. Pe langa asta, mai am si transport gratuit in fiecare zi, sedinte de make-up si sedinte foto, cazare, training si zeci de alte lucruri misto.

Orice ti-ai dori de la un job, poti gasi fara probleme la Preziosa Iasi!

Cine a mai pomenit asa ceva? Jobul de model de videochat de la Preziosa este mai mult decat perfect. Chiar n-am ce sa reprosez. Plus de asta, mi-am ales si propria camera de logare din cele care sunt la Preziosa si sunt libera sa fac videochat asa cum vreau eu, nimeni nu-mi zice cum sa fac.

E si 100% legal, corect cu platile, ma bucur de respect, apreciere si discretie absoluta. Cred sa sunt invidiata de toate fetele care citesc asta, pentru ca sunt sigura ca toate ar vrea un job ca la Preziosa Iasi!

5 COMMENTS

        • Cam asa ceva :)) adica daca se intampla intr-o zi sa nu merg ca am ceva treaba, sau orice altceva, pur si simplu nu ma duc si merg in alta zi, sau merg mai pe seara.. orice…solutii sunt, nimeni nu ma forteaza sa muncesc la Preziosa 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here