La Lucky Studio vii când doreşti şi câştigi cât poţi de mult

0
823
lucky studio

Ţi-ai închipuit cum ar fi să ai un job unde să mergi lejer la program? Să nu fii nevoită să te trezeşti la prima oră pentru că nu îţi place; să nu fii dezamăgită de cât câştigi şi să nu îţi întrerupi somnul plăcut sau siesta pentru că pierzi începutul de program? Am descoperit unde se întâmplă asta: la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din toată ţara.

Dacă lucrezi aici, îţi poţi alege singură multe din lucrurile care îţi fac viaţa mai uşoară. De parcă te invită ei să lucrezi şi nu cauţi tu un loc de muncă. Programul lor este lejer şi ales de tine, în funcţie de cum îţi convine. Ei, cum sună asta?

Vii când doreşti la muncă

Singura chestie fixă – ca să spun aşa – este că trebuie să îmi încep tura de muncă la o anume oră. Sunt 3 ture din care poţi să alegi şi totuşi şi aici ai flexibilitate. Spre exemplu poate fi tura de dimineaţă, de la 7 sau de la 8; tura 2 de la prânz este de la orele 15 sau 16 şi nu în cele din urmă tura de noapte poate începe de la 22 sau 23. „Alege ce ţi se potriveşte” ţi se va spune aici.

Ştii care e partea cea mai bună? Că nu trebuie să alegi acum pentru totdeauna. Lucky Studio înţelege cel mai bine fetele, femeile aşa că le oferă opţiuni. Indiferent ce tip de program ai ales la început, ţine cont că îţi poţi schimba alegerea. La fel ca şi jobul în sine. Ai ales acum, însă poţi renunţa oricând, fără să fii obligată să mai rămâi. Şi să nu te gândeşti că nu ai avantajul muncii legale, pentru că ţi se oferă contract chiar şi la cea mai scurtă perioadă de colaborare cu ei.

Vii când poţi, câştigi cât poţi

Unele fete de la Lucky Studio au şi alte joburi, obligaţii, pe scurt au o viaţă plină. Aşa că este de preferat să poată să îşi aleagă diferit tura de muncă. Nu ştii ce se poate întâmpla sau când ai nevoie de o oră liberă în mijlocul zilei. Aşa că programul acesta te avantajează oricum.

Pe măsură ce îţi alegi şi tura de muncă, câştigul depinde de tine, de cât de mult te implici. Comisioanele pe baza cărora sunt plătite fetele sunt foarte mari. Deci, ce mai aştepţi? Vino la Lucky Studio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here