La Lucky Studio poti primi bonusuri saptamanale de pana la 3.000 lei

0
1315

 

Bonusurile de performanta la locul de munca sunt un lucru foarte dorit de romani, dar foarte greu de obtinut, pentru ca majoritatea angajatorilor de pe piata muncii nu dispun de acest sistem de bonusare. Si cei care dispun te fac sa muncesti foarte mult pentru 50 de lei in plus la salariu. Lucru care s-a schimbat la Lucky Studio, bineinteles, in momentul in care am vazut ca pot primi intre 300 si 3.000 de lei IN FIECARE SAPTAMANA in acest studio de videochat.

Stiu ca nu e usor de crezut sa te gandesti la faptul ca pe langa veniturile pe care le ai, sa mai primesti si cate 3.000 de lei saptamanal si crede-ma ca nici eu nu stiu cum face Lucky Studio sa fie posibil asa ceva. Bine, eu inca nu castig chiar 3.000 de lei in fiecare duminica, dar nici nu-mi pierd sperantele.

Ca model de videochat, orice fata poate castiga zilnic peste 300 de lei la Lucky Studio

Am inceput usor, cu pasi marunti, dar stiu ca ma indrept pe drumul corect. Mai ales ca am o echipa de trainerite specializate in videochat care ma ajuta sa invat tot ce trebuie sa stiu pentru a castiga cat mai multi bani. Sistemul de plata la Lucky Studio este unul la zi, iar dat fiind acest lucru, un model poate obtine aici intre 300 si 800 de lei in fiecare zi.

Sunt fete care au mai multa experienta la Lucky Studio si care depasesc chiar si suma de 800 de lei in fiecare zi, ele putand sa primeasca bonusul de 3000 de lei saptamanal. Stii cum fac ele asta? Prin faptul ca obtin mai mult de 5.000 de lei intr-o saptamana de munca la Lucky Studio. Exact, bonusul este cu atat mai mare cu cat este castigul tau, deoarece este calculat in functie de banii pe care ii castigi.

Lucrez de putin timp in videochat in Iasi, dar deja castig bine

Pare o suma foarte mare, mai ales ca e vorba de o saptamana de munca pentru asta, dar nu e imposibil. Chiar si eu care muncesc de doar 5-6 luni la Lucky Studio am parte de cate 390 de lei pe zi, asta insemnand mai mult de 1.800 de lei intr-o singura saptamana (mai exact, 5 zile, pentru ca in weekend nu lucrez, deoarece mi-am ales propriul program de munca la Lucky Studio).

Iti dai seama? Atat de multi bani, iar pentru acestia eu primesc si in fiecare duminica aproximativ 1.000 de lei bonus, drept rasplata pentru munca mea. Eu as fi crezut ca rasplata de la studio este faptul ca primesc transport gratis, training si alte cele, dar nu. Lucky Studio are zeci de metode pentru a ma rasplati si aprecia, de aceea iubesc sa fiu aici, pentru ca am dat de un job in Iasi care e diferit si frumos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here