La Lucky Studio pot sa castig chiar si 500 euro pe zi din videochat

10
1751

Hello, hello! Numele imi este Maira si lucrez la Lucky Studio deja de 3 ani de zile, iar experienta mea vasta in acest studio de videochat isi spune cuvantul astazi. Prin asta, ma refer la castigurile mele de la Lucky Studio, care au fost mereu foarte mari, insa anul acesta am depasit orice limita.

Nici macar eu nu ma asteptam sa castig atat de multi bani din videochat vreodata. Adevaru-i ca povestea mea este cu suisuri si coborasuri, dar cel mai important este ca Lucky Studio Iasi m-a ajutat cu toate acestea si m-a dus undeva sus, unde am evoluat si o fac in continuare.

Toata lumea a auzit ca sunt fete care castiga peste 2.000 lei zilnic aici

Probabil ai auzit ca sunt unele fete de la Lucky Studio care castiga peste 2.000 de lei zilnic. N-ai cum sa nu fi auzit, deoarece Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si multa lume vorbeste despre acesta. Ei bine, eu sunt una din acele fete.

Chiar acum cateva zile s-a angajat o noua fata la Lucky Studio si imi spunea de faptul ca a auzit ca se castiga si cate 2.500 lei din videochatul de aici si as vrea sa le cunosca pe acele fete. Cand i-am spus ca si eu castig cate 500 euro zilnic la Lucky Studio, a ramas putin uimita :)).

Mi-a pus o multime de intrebari, voia sa stie cum poate face si ea sa castige si i-am dat cateva sfaturi, pentru ca fetele de la Lucky Studio se ajuta intre ele si asta ma bucura. Ma bucura ca ne respectam si suntem prietene intre noi, nu este pic de rautate aici in studio.

Eu castig 500 euro zilnic cu ajutorul celor de la Lucky Studio

Mai ales ca personalul este format numai din femei si asta ne inspira sa oferim respect, pentru ca asta primim la randul nostru. Pe mine acest mediu de munca super, aceste colege de treaba si toate conditiile si serviciile de care am parte la Lucky Studio m-au determinat sa castig atat de multi bani.

Stiind ca ma aflu intr-un studio atat de perfect, mi-am pus ambitia sa invat totul despre videochat. Traineritele de la Lucky Studio m-au ajutat si ele mereu, bineinteles, iar cu rabdare si perseverenta am ajuns sa castig in fiecare zi peste 2.500 lei din videochatul de la Lucky Studio Iasi. Ei, de asta ce spui? Nu-i asa ca-i misto?

 

10 COMMENTS

  1. Fereasca-ma…Asa ceva n-am mai pomenit sa castigi 4.500 de lei zilnic, ca doar cam atat inseamna 500 de euro. Fata draga, tu respire bani 😐 :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here