La Lucky Studio pot castiga chiar si 800 de lei, cu plata la zi

10
2086

Uite ca a venit vremea sa vorbim si despre videochat, desi este inca un subiect tabu. M-am decis sa abordez acest subiect, pentru ca zilele trecute am cunoscut o fata care lucreaza la Lucky Studio.

Fiind implicata intr-un proiect de caritate, am cunoscut mai multa lume acolo. Stii si tu cum se aduna tinerii cand e vorba de ajutor si proiecte care te ajuta la dezvoltare. Asa am cunoscut-o pe Anabela, care lucreaza la Lucky Studio ca si model de videochat.

Am facut cunostinta si la finalul proiectului, am iesit cu totii la o cafea. Eu si Anabela am iesit la o tigara, pentru ca ea era fumatoare iar eu aveam nevoie de putin aer curat. Din una in alta, am vorbit despre ocupatiile noastre. Am ramas putin uimita in momentul in care ea mi-a vorbit atat de deschis despre faptul ca face videochat.

Anabela lucreaza in videochat la Lucky Studio de peste 3 ani

Mi-a zis ca lumea oricum isi da seama ca ea asta face, pentru ca lucreaza la Lucky Studio de mai bine de 3 ani si in acest timp si-a cumparat numai lucruri scumpe. Iar in Romania, o fata asa tanara ca ea sa aiba atat de multi bani, ori e intretinuta, ori e de bani gata, ori face videochat.

Si are dreptate, cam dupa conceptiile astea se iau romanii. Si mi-a placut ca a fost deschisa, ca nu s-a ascuns de mine. Chiar m-a impresionat sa vad cat este de open-minded, ca sa spun asa.

Am mai intalnit si femei putin mai inchise in ele, de aia spun ca e impresionant cand gasesti cate o femeie care vorbeste despre orice, fara jena si cu sinceritate. Acesti oameni merita apreciati, la fel si Anabela.

Am intalnit o fata super, care nu se ascunde ca face videochat

happy-girl

Plus de asta, eu oricum n-aveam de gand s-o denigrez sau s-o critic. Adica daca ea e independenta si fericita, eu de ce sa obiectez? E viata ei. Eu doar ma bucur ca a fost atat de sincera si s-a facut placuta imediat in fata mea.

Sincera sa fiu, Anabela mi-a parut o fire foarte energica, culta, isteata, plina de energie si foarte matura. Desi nu avea decat 24 de ani, cuvintele si comportamentul ei vorbeau pentru ea. Se vedea ca are o experienta de viata vasta si ca este foarte matura.

Anabela castiga peste 800 de lei zilnic la Lucky Studio

birou-manager-studio06n

Si cum ar fi putut sa fie altfel, cand mi-a zis ca obtine peste 800 de lei zilnic la Lucky Studio? Cand mi-a zis cat obtine, am ramas cu gura cascata. Si stii care este concluzia mea de final?

Ca n-o sa judec niciodata pe nimeni dupa aparente si ca, orice om are o poveste demna de apreciat, chiar daca este vorba despre videochat sau altceva.

10 COMMENTS

  1. Bai, am mai intalnit si eu fete din astea ca ea, infipte si super de treaba, care fac videochat. Si mi-am dat seama ca si ele sunt fete ca noi, ca nu trebuie sa le judecam.

  2. Eu am multa stima si respect fata de fetele care fac videochat, indiferent de ce ar spune oamenii. Adica fetele astea au bani, duc o viata frumoasa si n-au griji. Nu acesta este scopul vietii?

  3. Eu tot nu o sa fiu niciodata de acord cu fetele astea. Sunt femei care muncesc, care au un job cinstit si se chinuie pe 3 lei si fetele astea au 800 de lei asa, batand din palme.

    • Iar acesta este un motiv de critica? Nimeni nu este responsabil de faptele altora. Daca femeile alea vor sa lucreze pe 3 lei, e decizia lor 😉

  4. Sa stii ca fetele care fac videochat chiar au povesti impresionante. Lumea nu stie ca sunt fete destepte, care sunt la Medicina, la Drept sau la alte facultati prestigioase. Dar pur si simplu n-au avut norocul sa aiba bani si fac videochat. Bine ca se descurca.

  5. O cunosc pe Anabela, lucreaza in aceeasi tura cu mine la Lucky Studio. Sa stiti ca e o fata super. Si noi nu facem videochat pentru ca vrem sa fim judecate sau injosite, ci pentru ca ducem o viata buna datorita acestui domeniu. 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here