La Lucky Studio muncesc putin pe bani multi

0
1083

Daca tot vrem sa ne traim viata si sa ne bucuram de ea, zic macar sa facem asta cum se cuvine, nu in cel mai prost mod. Ca toti spun ca alergam dupa bani toata viata si uitam sa o traim, insa nu e vorba de alergat. Uite ca eu la Lucky Studio nu alerg dupa bani, ca acestia vin oricum foarte repede. Dar e vorba de nevoie.

Am nevoie de bani pentru a-mi trai viata cum imi place, mi se pare logic. Niciodata n-o sa pot avea toate lucrurile pe care mi le doresc de la viata daca n-o sa am bani. Sau tu poti? Da, ok, hai sa nu facem banii o prioritate in viata, sunt de acord. Dar sunt o necesitate, orice ne-ar placea noua sa spunem.

Ca model de videochat la Lucky Studio nu va fi vorba niciodata de multa munca

Oricum, am mentionat si mai sus ca eu la Lucky Studio nu alerg pentru bani si in niciun caz nu fac asta pentru o viata. Unii oameni se duc la munca si trag de bani si muncesc, de se trezesc ca au ajuns la pensie si n-au realizat mai nimic. Iar la Lucky Studio nu este cazul de asa ceva, pentru ca vorbim de videochat.

Orice castig as avea in alta parte, la Lucky Studio il am de zeci de ori mai mare, acest lucru e cert, atat pentru mine, cat si pentru alte fete care lucreaza aici. La Lucky Studio sta treaba cam asa: vin, lucrez ca model de videochat vreo 2-3 ani, 4-5 sau 6 in caz ca vreau multe lucruri de la viata si mi-am asigurat viitorul.

In unele cazuri nici nu e nevoie sa lucrezi atat la Lucky Studio, sunt multe fete care au avut noroc chiar din primul an si s-au imbogatit, dar sunt cazuri si cazuri. Insa, cele mai multe fete care se angajeaza la Lucky Studio nu o fac pentru un singur an, pentru ca in momentul in care dam de bani, ne place.

Imi plac banii si viata buna, d-aia ma aflu la cel mai bun studio de videochat din Iasi

Ne place sa avem multi bani si normal ca nu ne convine sa plecam in alta parte. De aia majoritatea fetelor lucreaza la Lucky Studio pana isi indeplinesc toate scopurile. Si care-s acelea? La majoritatea sunt casa, masina, bani in cont… care sa fie? Nu cu totii vrem asta?

E idealul in viata, si prefer sa am asta cu castigurile mele intre 500 si 2500 de lei de la Lucky Studio, decat sa stau sa-mi plang de mila prin alta parte. Important e sa-mi traiesc viata cum imi place, nu sa muncesc pana nu mai pot pentru 2 lei. Trebuie sa am gandire productiva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here