La Lucky Studio, luna aceasta am castigat mai bine de 5.600 lei

10
1869

Luna aceasta a fost una din cele mai bune luni de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iasi. M-am angajat aici acum 5 luni, dar castigurile mele lunare variau intre 4.500 si 5.000 de lei. Asta pentru ca nu aveam nici experienta, ce e drept.

Dar, in momentul in care am prins ideea despre cum trebuie sa fac totul, castigurile mele au inceput sa creasca. Trainerii de la Lucky Studio Iasi m-au ajutat foarte mult, fetele au avut rabdare cu mine, au vorbit frumos si mi-au explicat pas cu pas ce am de facut.

Blandetea si calmul lor m-au ajutat sa invat mult mai repede toate secretele despre videochat si am inceput sa le aplic intr-un timp record. Inainte, castigam cred ca intre 240 si 310 lei zilnic. Pentru ca la Lucky Studio sistemul de plata este unul la zi, cu castiguri intre 300 si 800 de lei.

Luna asta am castigat chiar 5.900 de lei la Lucky Studio

incasari-anaf

Acum, insa, dupa ce training-ul specializat a luat sfarsit, castig chiar si 500-600 de lei zilnic. Ma bucur enorm, n-am ce spune! Pentru ca asta e prima luna in care am obtinut 5.900 de lei din videochatul la Lucky Studio.

Din acesti bani, am strans foarte multi si mi-am luat o masinuta la mana a doua, ca sa am cu ce sa ma plimb pana imi cumpar una nou nouta. Desi, nu ma grabesc nicaieri, pentru ca am atatea castiguri la Lucky Studio incat am multe planuri cu ele.

Vreau sa merg in vacanta la Paris, in Grecia, vreau sa vad toata lumea. Si sunt sigura ca o sa castig destui bani pentru aceste lucruri. Acum am inceput usor, cu haine noi, bijuterii, pantofi, posete si lucruri din astea de fete.

Cu banii acestia imi pot satisface orice moft

Best-Selling-Fossil-Watches-for-Women

Dar, dupa ce o sa obtin 800 de lei zilnic, chiar si mai mult (pentru ca stiu ca la Lucky Studio este posibil sa castig oricat imi doresc), o sa ridic stafeta si o sa am planuri mai marete. Oricum castigurile cresc, datorita comisionului progresiv.

Am inceput de la unul de 50% din castiguri, dar usor, usor ajung la cel de 80% si-o sa ma bucur de sume imense de bani in fiecare luna. Momentan, ma bucur de beneficiile de la Lucky Studio Iasi si incerc sa-mi traiesc viata asa cum n-am mai facut-o pana acum.

Asta pentru ca nu trebuie sa ma mai gandesc cu stres si griji la cheltuieli. Totul se rezolva acum, pentru ca am banii necesari datorita jobului de la Lucky Studio Iasi.

10 COMMENTS

  1. Cum ai reusit sa ajungi la o asemenea performanta? :O 5.900 de lei intr-o luna? Asta e mult. Cum pot castiga si eu?

  2. Cred ca e super fain sa ai atatia bani in fiecare luna si sa n-ai nicio grija. As vrea si eu, da’ mie mi-e frica:-ss 🙁

  3. Si eu vreau de mult o masinuta. Dar nici macar de permis n-am bani..Am tot zis ca dau, dar au aparut alte cheltuieli si nici timp n-am 😕

    • Pai la Lucky Studio iti poti face prorpiul tau program, asa ca poti face si bani, ai timp sa dai si de permis si toate cele 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here