La Heylux primesc saptamanal 1.000 lei pentru castigul meu de 3.000 lei

10
1693

Acum probabil te intrebi cum vine asta, cum pot primi 1.000 de lei saptamanal si, mai important, cum POT CASTIGA 3.000 DE LEI in fiecare saptamana. Ei bine, cred ca ti-ai dat seama ca este vorba de un bonus de performanta saptamanal, iar castigul de 3.000 de lei este, desigur, din videochatul la Heylux.

Foarte putina lume are idee cam cat se castiga in cel mai bun studio de videochat din Iasi, pentru ca multi au impresia ca daca e vorba de videochat, e ca si in celelalte studiouri. Si chiar nu este asa, pentru ca Heylux este diferit din fiecare punct de vedere.

Sunt premiata in fiecare saptamana cu cate un bonus de 1.000 de lei

Simplul fapt ca eu castig din videochat la Heylux in FIECARE SAPTAMANA cate o suma de 3.000 de lei imi este de ajuns sa stiu ca ma aflu exact unde trebuie si ca Heylux este cel mai bun in domeniu.

Te gandesti cum este posibil sa castig atatia bani din videochat? Stiu ca esti curioasa, pentru ca si eu am fost inainte sa fiu model de videochat la Heylux. Mi se parea chiar imposibil, dar acum mi se pare foarte usor. Avand in vedere ca la Heylux un model de videochat poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, nu este asa greu.

Adica eu castig cam peste 520 de lei zilnic la Heylux, fiindca mai aveam ceva experienta in videochat si dinainte si asta m-a ajutat. Iar daca eu castig peste 500 de lei zilnic din videochat, in 5 zile ajung sa am peste 3.000 de lei la Heylux.

La Heylux nu ai cum sa nu castigi bani din videochat. E super aici!

Asta insemnand ca ei ma premiaza in fiecare duminica. Cum? Cu cate un bonus de performanta de 1.000 de lei, care imi arata cat sunt de apreciata pentru ceea ce fac la studio. Iti dai seama? Eu castig saptamanal 4.000 de lei la Heylux! Din videochat! Cat de simplu este si ce job frumos am!

Iar intr-o luna nici nu mai are rost sa calculez cat castig. Cert este ca eu castig mult la Heylux. Sunt fete care nu castiga atat de mult, dar fiindca sunt inca noi si mai au de invatat. Ideea este ca oricum orice fata poate castiga intre 300 si 800 de lei aici in studio. In conditiile acestea atat de super si misto, cine nu ar castiga?

Adica e imposibil sa nu castigi bani in cel mai bun studio de videochat din Iasi!

10 COMMENTS

    • Din videochat la Heylux. Prin asta spun tot. Profesionalismul, conditiile de munca de aici, make-upul facut de fetele de aici, sedintele foto, trainingul.. toate m-au ajutat sa evoluez, sa castig. :X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here