La Heylux am primit 80% comision din castiguri in primele 2 luni

10
2031

Un asa “Bine ai venit!” precum la Heylux Iasi le doresc tuturor romancelor! Asa cum am fost eu primita si tratata de catre fetele de la Heylux le doresc tuturor, este super. Eu stiam cateva lucruri despre videochat si despre Heylux inainte sa ma angajez in acest studio de videochat din Iasi, insa la acest “bun venit” nu m-am asteptat.

Totul a inceput acum 3 luni, cand nu mai faceam fata cheltuielilor si muncii stresante pe care o aveam. Aveam anumite pretentii de la viata, imi doream sa fac diferite lucruri care necesitau multi bani, asa ca am decis sa las totul in urma si s-o iau de la capat. Heylux fiind renumit ca si cel mai bun studio de videochat din Iasi mi-a captat atentia, bineinteles.

De la interviul de la Heylux m-am angajat direct, mi-a placut mult

A fost primul studio de videochat la care am fost la interviu si singurul, pentru ca dupa interviu m-am si angajat. Initial, aveam eu o idee despre un bonus de bun venit, insa era vaga si preferam sa nu ma exprim cu privire la ea. Insa fetele de la Heylux m-au anuntat dinainte si mi-au explicat totul.

Astfel ca angajarea mea in videochat la Heylux a insemnat faptul ca ei mi-au pus la dispozitie un comision de 80% din castigurile in videochat timp de 2 luni. Adica practic eu castigam bani doar pentru mine, fara sa ii impart cu nimeni, timp de 2 luni intregi. Si ideea aceasta mi-a placut maxim, iti dai seama.

Nu ca m-ar fi deranjat ca acel comision sa fie mai mic sau ceva, pentru ca oricum la Heylux castig destui bani si nu se observa. Dar gestul lor in sine de a ma primi in acest mod si de a-mi pune la dispozitie aceste conditii m-a facut sa mi se inmoaie inima si sa-mi spun ca uite, mai exista si angajatori corecti si respectabili pe lumea asta.

Am cele mai mari castiguri in videochat cu comisioanele de la Heylux

Mai, mai ca as fi crezut ca ma aflu la vreun job din New York, nu din Romania, la ce conditii si castiguri am la Heylux in fiecare zi. Indiferent de cat am castigat in primele 2 luni la Heylux, mi-am primit toti bani. Fie ca erau 300 sau 800 de lei, fie ca era alta suma, la acest studio mi-am primit absolut fiecare banut in fiecare zi.

Iar acum am trecut in luna a treia de cand ma aflu la Heylux Iasi si ma bucur de castiguri la fel de mari in videochat, plus bonusurile saptamanale pe care studioul mi le pune la dispozitie cu drag. Asa mai vii de acasa!

 

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here