La Heylux am cel mai bun job din Iasi

9
1876

Obisnuiam sa lucrez in cate 2-3 locuri deodata inainte sa vin la Heylux si asta ma obosea groaznic. Lucram si ca reporterita la o mica agentie din Iasi, ofeream si cursuri de dans si dupa aceea mai mergeam si la restaurant unde munceam pana pe la miezul noptii. Absolut toate zilele mele erau ocupate de dimineata pana seara.

Indiferent daca era luni, marti, duminica… Putea fi orice zi, eu munceam si n-aveam timp de nimic. Si oare de ce aveam atatea joburi in Iasi? Pentru ca niciunul nu era indeajuns pentru a ma ajuta sa ma descurc, sa ma intretin. A trebuit sa ma angajez in videochat la Heylux pentru a spune ca mi-am gasit, in sfarsit, jobul ideal.

Inainte de Heylux, eram doar pe fuga, iar acum ma simt relaxata la job

relax-004

Pana atunci, nu stiam ce e aia odihna, relaxare. Eram doar pe fuga, cum as fi putut sa stiu ce e relaxarea cu 3 joburi in Iasi? :))) nu mi-as fi inchipuit ca voi reusi vreodata sa ma intretin din unul singur, dar aparent Heylux este mult mai mult decat am crezut eu.

Atat cat castig al Heylux intr-o singura luna nu castigam la toate cele 3 joburi in Iasi pe care le aveam. De ce? Simplu. Pentru ca numai la Heylux castig intre 300 si 800 de lei zilnic din videochat. Daca e sa castig minimul de 300 de lei zilnic, ar insemna  deja peste 6.300 de lei lunar, iar asta fara bonusurile saptamanale.

Deci inchipuie-ti cam cat castig eu la Heylux, daca numai minimul de castiguri in videochat depaseste suma de 6.000 de lei lunar. Nu-mi mai trebuie alt job in Iasi cat o sa traiesc. Acum ca stiu care este secretul in a castiga bani din videochat, nici ca as mai vrea sa fac altceva.

La Heylux castig bani zilnic, asa cum n-am castigat niciodata

Imi este usor, lejer si nici nu-mi fac prea multe griji ca n-o sa castig bani la Heylux Iasi. Daca inainte lucram de dimineata pana seara, acum nu lucrez decat 8 ore pe zi la Heylux si oboseala nu-si mai are loc in viata mea. Cu 8 ore de munca la Heylux, timp de 5 zile pe saptamana, am realizat ca pot avea viata ideala, la care am visat mereu.

Daca as fi stiut dinainte ca este asa usor sa faci videochat la Heylux si ca o sa castig bani zilnic si bonusuri in fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei, n-as mai fi lucrat niciodata in alta parte.

9 COMMENTS

  1. Cam 3.500 de lei in fiecare luna, din care 1.500 se duceau numai pe cheltuieli in casa si facturi, inca nu stiu cati pe transport, haine una alta…si gata banii 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here