Jobul de vis pe care l-am ales: model de videochat la Lucky Studio!

0
1373
Lucky Studio

 

       De fiecare dată când cineva mă întreabă unde mă văd în viitor, singurul meu răspuns este Lucky Studio. Încă de când am păşit în acest loc, sunt ferm convinsă că nu mai găsesc beneficii precum aici. Mă consider foarte norocoasă, pentru că am ajuns să mă bucur de câştiguri excelente fără să fac eforturi. De fapt, nici nu mă aşteptam să am parte de 450 de lei zilnic doar pentru că sunt femeie şi sunt apreciată pentru asta. Adică, înainte consideram că femeile merită tratate foarte frumos. Dar niciodată nu am crezut că pot fi plătită pentru asta. Din orice alegere, Lucky Studio va fi mereu prima mea variantă. Dacă te întrebi de ce sunt aşa sigură pe mine, vei înţelege imediat.

Cum am ajuns să beneficiez de jobul ideal femeilor

          Abia ce terminasem liceul şi eram în căutarea unui loc de muncă. Bineînţeles că pentru o fată de 19 ani a fost greu să găsesc ceva. Oriunde mergeam, mi se cerea experienţă sau alte studii. Cum aş fi putut să am experienţă când eu abia am terminat liceul? Marea problemă este că eu chiar aveam nevoie de un job. Pentru că am un frăţior mai mic şi eu am fost singura care s-a ocupat de creşterea şi educarea lui. Nu vreau să intru în detalii cu această poveste, însă aşa au fost circumstanţele. De bine, de rău, trebuia să mă descurc cumva. Şi cum crezi că am făcut-o? M-am angajat la Lucky Studio!

Bineînţeles, acest studio de videochat era în Iaşi, iar eu eram din Piatra Neamţ. Chiar şi aşa, nu mă ţinea nimic legată de acel orăşel, mai ales când nu aveam nici propria casă. Stăteam în chirie într-o cămăruţă la o altă familie, aşadar nu aveam motive să rămân. Am expus problema mea celor de la studio, în speranţa că vor înţelege. Citisem de pe internet multe lucruri despre acest studio şi am văzut că oferă şi cazare gratis. Speram că mă vor ajuta.

O surpriză de proporţii …

            Nu numai că m-au ajutat, dar au fost aproape de mine pentru a ieşi din acel impas. Acest lucru s-a întâmplat simplu. Oferindu-mi un comision progresiv care putea ajunge până la 80%, evident că am avut câştiguri din prima. Cu ajutorul profesionistelor de la machiaj şi coafură, eu am devenit o altă persoană. Aranjată şi pregătită de trainerii cei mai buni din ţară de la Lucky Studio, eu mi-am început munca.

Tot începutul a fost promiţător, având chiar din primele zile aproximativ 200 de lei pe zi. Treptat, am evoluat şi am început să-mi cunosc admiratorii online. Cu cât le ştiam mai bine nevoile şi le arătam că îi înţeleg, cu atât câştigam mai mult.

Practic, eu mă simţeam ca un consilier. Ei veneau la mine şi se descărcau cu grijile pe care le acumulau în timpul zilei iar eu îi binedispuneam. Pentru acest lucru, după doar o lună, eu am câştigat nici mai mult, nici mai puţin de 430 de lei zilnic.

Imaginează-ţi ce viaţă am început eu şi frăţiorul meu să ducem, mai ales când Lucky Studio mi-a asigurat totul. Nu a trebuit să mai cheltui bani pe transport, şedinţe de înfrumuseţare sau alte lucruri. O să am un viitor strălucit alături de Lucky Studio!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here