Jobul de la Preziosa ma ajuta sa nu mai stau pe banii parintilor

8
1440
job in videochat
job in videochat

Daca stai sa te gandesti bine, nu e asa usor sa fii independenta, oricat de frumos ar fi. Cand te gandesti la toate cheltuielile pe care le ai, parca nu-ti mai vine sa pleci de sub protectia parintilor. Si toate fetele ar vrea sa fie independente, dar nu multe pot asa cum pot eu cu jobul meu de la Preziosa.

Mai ales la varsta mea, ca am doar 20 de ani si deja sunt independenta. Sunt sigura ca acum m-ar invidia multe fete, in special ca ma gandesc la unele care stau si cate 6 ani prin facultati si cand ies, nu au nici salarii de peste 2.000 de lei. Nu zic ca e rau sa ai facultate, si eu sunt studenta.

Platesc chirie cat altii au salariu lunar. Cu Preziosa imi permit!

job in videochat
job in videochat

Deci e bine, dar ziceam ca idee ca unii cu facultate nu castiga atat cat castig eu din  jobul de model de videochat de la Preziosa. Stau singura in chirie si am un apartament de lux, as putea spune. Platesc cam 1.200 de lei lunar numai pe chirie, deci gandeste-te ca nu stau in orice apartament.

Si sunt romani care n-au 1.200 de lei salariu lunar, iar eu platesc atat doar pentru o chirie. Ce e drept, imi place sa am ce-i mai bun, dar daca jobul de la Preziosa ma ajuta sa-mi permit, de ce nu?

Eu tot timpul am vrut sa plec de acasa de la ai mei, sa nu trebuiasca sa le mai cer lor bani pentru orice doream. Dorinta mi-a fost indeplinita odata cu angajarea in videochat la Preziosa. Locuiesc singura, imi platesc cheltuielile tot de una singura si ma distrez si de minune.

Ca fata de 20 de ani, e super sa fiu independenta cu banii din videochat

job in videochat
job in videochat

Nu depind de nimeni si nu cer ajutorul nimanui: sunt independenta. Si pentru ce? Pentru faptul ca vorbesc online si vrajesc diferiti oameni din diferite tari pentru bani? Ca asta inseamna videochatul. Daca te gandeai la altceva, te inseli. Pentru mine, videochatul nu este decat flirt si vrajeala online.

Care-mi merg si-mi aduc zilnic peste 340 de lei. Eh, asa da! Este fericirea mea sa stiu ca daca-mi doresc ceva, pot avea oricand fara sa dau socoteala nimanui. Crede-ma, sentimentul este unic si nu se compara cu nimic. Si tu ai vrea sa lucrezi la Preziosa daca ai vedea conditiile misto in care lucrez si banii castigati. Modul de a castiga bani la Preziosa este atat de usor, incat n-as mai face altceva.

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here