Interviul de angajare la Lucky Studio

0
985
lucky studio iasi

Lucky Studio Iaşi este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din toată ţara. Nu spun aceste lucruri la întâmplare. Chiar aşa este. Pentru că are o vechime mare în acest domeniu, studioul se bucură de premii pe măsură. Modelele sale sunt încântate de treaba pe care o fac şi mai ales de programul de muncă flexibil pe care şi-l pot face după cum îşi doresc. Un angajator mai transparent şi mai deschis decât acesta nici că veţi găsi. Pentru ieşence, Lucky Studio este un loc în care se fac bani mulţi şi în care se lucrează în ture convenabile.

Pentru că s-a dorit ca angajatele să aibă parte de toate beneficiile, studioul de videochat ieşean a pus la dispoziţie mai multe avantaje modelelor sale. Aşadar, la interviul de angajare, pe lângă discuţia simplă pe care o porţi, mai afli următoarele lucruri:

  • Legalitate 100%. Se încheie un contract de muncă pe o anumită perioadă de timp. În plus, se primesc şi bonusuri pe măsura încasărilor generale.
  • Make-up gratis în fiecare zi. Fiecare model Lucky Studio, odată ajuns la muncă, este machiat în fiecare zi în funcţie de dorinţele sale, pentru ziua în cauză. Pentru o femeie, make-up-ul este ceva super, aşadar închipuiţi-vă cât de bine ne simţim fiind aranjate tot timpul.
  • Şedinţe foto. Fiecare model beneficiază de şedinţe foto profesionale. Prima dată, imediat după angajare şi mai apoi de-a lungul perioadei de angajare, pentru a se actualiza portofoliul de fotografii de pe profilul său de model. Fata în cauză este lăsată să-şi aleagă tematica, cadrul sau ţinuta pentru fiecare şedinţă foto în parte. Este minunat!
  • Cursuri de limbi străine. Dacă îţi faci griji cu privire la limbile străine pe care le cunoşti, Lucky Studio te ajută şi în acest sens. Îţi pune la dispoziţie trainere de videochat, dar şi instructoare de limbi străine care să te ajute să înveţi mai bine limba engleză sau franceză. Experienţa şi cunoştinţele de limbi străine pe care le ai pot să fie şi aproape de zero, pentru că studioul de videochat ieşean te ajută să te perfecţionezi constant.
  • Transport gratuit. Încă un lucru foarte tare este acela că ai posibilitatea de a fi adusă la studio şi dusă înapoi la domiciliu de către o şoferiţă Lucky Studio. Este atât de ok, mai ales că nu toată lumea are maşina proprie sau posibilităţi pentru a ajunge la studio.
  • Cazare. Dacă nu eşti din Iaşi şi nici din apropiere, Lucky Studio pune la dispoziţie şi un loc de cazare pentru modelele sale. Ceva mai minunat de atât, nici că se poate!

Cu atât de multe beneficii pe care le acordă studioul de videochat ieşean, cum ai putea să nu aplici pentru un interviu de angajare? Lucky Studio chiar poate să îţi ofere tot ceea ce îţi doreşti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here