Încearcă un job în videochat la Lucky Studio!

0
1177
lucky studio

Aşa am fost abordată – de către o colegă de cameră de cămin şi de grupă. Acum, după 8 luni de zile de când sunt angajată la Lucky Studio, aşa vă abordez şi eu. De fapt, abia acum mi-am făcut curaj să scriu despre asta – ştiu că poate unele dintre voi sunteţi mai reticente când vine vorba de un job în videochat. La fel eram şi eu, dar după prima săptămână lucrată la Lucky Studio mi-am schimbat total părerea.

Să încep cu începutul. Lucky Studio este cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară. A ajuns efectiv să reinventeze domeniul videochatului, prin condiţiile excelente pe care le oferă tuturor angajatelor. Ştiu că poate nu mă veţi crede, dar citiţi în continuare şi vă veţi convinge.

Ce ţi se oferă la Lucky Studio? Mai bine zis, ce nu ţi se oferă? Lumea vorbeşte multe şi nu trebuie să crezi tot ceea ce auzi. Sunt pur şi simplu păreri formate de oameni care nu ştiu despre ce e vorba. La fel am făcut şi eu, am ales să lucrez la Lucky Studio în Iaşi şi nu regret nici o clipă acest pas! Vrei să fii frumoasă? Eşti! Vrei să nu mai ai grija banilor? N-o să o mai ai! Vrei să câştigi într-o zi cât alţii în câteva săptămâni? Nimic mai simplu! Dacă ceea ce îţi doreşti e un job la care să te întorci de fiecare dată cu plăcere, unde ţi se oferă condiţii peste aşteptări, Lucky Studio Iaşi este alegerea potrivită.

La angajare îmi făceam griji în legătură cu siguranţa sau confidenţialitatea. Au dispărut complet aceste griji în momentul în care am citit contractul individual de muncă unde este prevăzută şi clauza de confidenţialitate, iar titlul jobului apare ca „operator calculator”. Nimeni nu află ce job am dacă nu am chef să spun eu ceea ce fac. Tot la partea de siguranţă cred că se încadrează şi transportul gratuit de la şi către studio, în fiecare zi de muncă.

Problemele cu banii au dispărut din prima când am văzut că sunt plătită zilnic, iar câştigurile între 300 şi 800 de lei sunt doar orientative. De fapt poţi câştiga mult mai mult într-o singură tură de opt ore lucrată. Frumuseţea o am garantată de fiecare dată de serviciile bonus primite tot la semnarea contractului: make-up, şedinţe foto, coafură. Aceste servicii se completează cu transportul, trainingul şi cursurile de limbi străine asigurate tot gratuit de către Lucky Studio.

Angajatele sunt toate fete şi femei binevoitoare ce te fac să te simţi ca într-o familie. Camerele în care lucrezi singură arată excepţional! La banii pe care îi poţi câştiga ai ocazia să îţi îndeplineşti visele – prin urmare, încearcă şi tu un job de model de videochat la Lucky Studio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here