Imi permit cele mai cool haine cu jobul in videochat de la Preziosa

10
1802

De cand este lumea este bine stiut ca femeile iubesc hainele, accesoriile, sau orice alt lucru tine de infrumusetarea aspectului. Eu iubesc hainele frumoase pentru ca-mi confera un aer de eleganta care ma face sa ma simt speciala. De aceea am vrut mereu sa am cele mai frumoase lucruri, ceea ce inseamna ca a trebuit sa am si bani. Si stii de unde am acesti bani in fiecare zi? De la Preziosa, bineinteles.

Eu nu m-am ferit niciodata sa spun ca imi place sa am bani, sa-mi permit sa ies in oras, sa nu-mi lipseasca nimic. Si nici nu ma feresc sa spun ca iubesc sa fac videochat la Preziosa Iasi, pentru ca aceasta este singura metoda prin care pot castiga zilnic bani, cam intre 300 si 800 de lei, media castigurilor din studio.

La Preziosa castig in medie 370 lei pe zi

Pe baza comisionului de 50% din castigurile in videochat, eu ma bucur de cate 370 de lei zilnic la Preziosa Iasi si mi-e de ajuns pentru tot ce vreau. Imi cumpar zilnic haine de la Zara, Bershka, H&M si alte branduri foarte cunoscute in randul femeilor. Mereu cand merg pe strada, port cate o noua tinuta, pentru ca-mi permit sa ma imbrac asa datorita jobului in videochat.

Niciodata nu ma imbrac cu aceleasi haine, de exemplu, pentru ca-mi permit sa-mi cumpar zilnic cate ceva si nu trebuie sa ma limitez la cateva tinute. Si iubesc sa merg pe strada sa vad cu toata lumea imi admira eleganta, pe care o am datorita banilor pe care ii castig la Preziosa.

Sunt sincera cand spun ca banii fac cam totul in ziua de astazi, si o stii si tu bine. Banii chiar au un rol important in fericirea unei femei, cel putin pe mine ma fac fericita zi de zi. Si daca nu i-as castiga la Preziosa, sincer as fi trista. Pentru ca banii imi deschid multe usi, oportunitati.

Am tot ce-si doreste orice fata din Iasi

Plus ca e un sentiment super sa stiu ca eu am tot ce vreau si fetele care fac parte din acelasi grup de prieteni cu mine ma intreaba intotdeauna de unde am hainele, cum reusesc sa-mi permit atatea chestii super si asa mai departe.

Poate o sa par egoista, dar iubesc sa fiu invidiata de fete. De ce nu m-ar invidia, daca am de toate? Tu nu te-ai bucura daca ai avea tot ce vrei de la viata? 😀

10 COMMENTS

    • Ei, pai asta depinde si de cat castigi. Ca daca ai salariul mai mic, nu iti poti cumpara mereu lucruri, trebuie sa imparti cu banii peste tot.

      • Ce e drept, am salariul destul de mic. Sunt contabila, dar n-am decat 1.600 de lei salariu. Abia platesc cheltuielile si ce mai am cu ei. Uneori zici ca degeaba am facut facultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here