I-am luat logodnicului meu cel mai frumos cadou din banii castigati in videochat la Preziosa

10
1998

Lucrul care ma face sa fiu cea mai fericita este faptul ca-mi vad familia fericita. Iar luna aceasta cred ca am ajuns in culmea fericirii datorita jobului meu de la Preziosa. Prima data cand m-am angajat ca model de videochat aici am facut-o pentru ca aveam probleme financiare si voiam sa le rezolv.

Iar videochatul s-a dovedit a fi cea mai usoara si rapida varianta de a scapa de problemele financiare. Cum eu deja ma saturasem de joburi in Iasi care mi-au furat doar timpul si sanatatea, am vrut o pauza. Nu mai voiam sa muncesc pana la epuizare, asa ca am dorit sa aleg calea usoara de data aceasta.

Fac videochat la Preziosa pentru ca este usor sa castig bani aici

Oricum ar fi, indiferent de jobul pe care-l am, tot acolo ajung si eu si restul lumii. Asa ca, daca am sansa de a ajunge mai repede si de a avea un drum lin, fara obstacole si cu multa fericire, de ce sa n-o fac? Logodnicul meu oricum a fost de acord cand i-am zis de Preziosa.

El imi respecta fiecare decizie. Si inainte sa spui ca poate profita de mine si de asta ma lasa sa fac videochat la Preziosa, trebuie sa stii ca si el are jobul lui si niciodata nu cere bani de la mine. Ba chiar imi face niste cadouri senzationale din putinii bani pe care ii castiga, pentru ca ma iubeste.

Ca tot veni vorba de cadouri, el mi-a tot facut in ultimul an zeci de surprize. Eu, cum ma luasem cu munca, n-am apucat sa-l rasfat. Dar, de cand m-am angajat in videochat la Preziosa, mi-am dat seama ca-i pot face si eu o mare surpriza.

I-am cumparat logodnicului meu o masina cu banii castigati in videochat in Iasi

Stiam cat de mult isi dorea o masina, iar un prieten de familie se ocupa cu asta. Aducea masini second hand din strainatate, iar eu l-am rugat sa aduca una si pentru mine. Desigur, cu plata, pentru ca de cand fac videochat la Preziosa am bani si-mi permit.

M-am interesat de modelul masinii pe care logodnicul meu l-a vrut mereu, iar luna aceasta cand am implinit 6 ani de relatie, m-am decis sa ii fac surpriza. Asa ca i-am pregatit masina in fata casei, frumos aranjata precum un cadou perfect. Sa-i fi vazut ochii si chipul in acel moment! Radia de fericire intru totul!

Iar fericirea lui este si fericirea mea :X ce poate fi mai frumos decat sa ai un job in Iasi care te ajuta sa oferi aceste momente, care iti permite sa fii fericit, sa ai o viata frumoasa?

10 COMMENTS

    • Da, dar era second hand. Iar la Preziosa se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei. Deci e de ajuns sa lucrez 2-3 luni pentru a avea destui bani pentru o masina second hand frumusica 😀 oricum m-a ajutat si bonusul de angajare, recunosc 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here