Heylux este singurul studio din tara care ofera 6.000 lei salariu garantat

6
1678

Pana sa ma angajez in videochat, m-am documentat o luna intreaga pe internet, am cautat toate site-urile web, toate forumurile, pentru a ma asigura ca ma angajez in studioul corect. Fiindca urma sa fiu noua in acest domeniu, voiam un salariu fix, iar majoritatea studiourilor ofereau cam pana la 3.000 de lei salariu garantat, numai Heylux oferea 6.000 de lei.

Si crede-ma ca am cautat foarte mult, dar nu am mai gasit alt studio care sa ofere suma aceasta drep salariu garantat. Cand am vazut asta, prima data am luat telefonul si am sunat direct la Heylux. Eram nerabdatoare sa aflu daca acest lucru este adevarat si asa a fost.

Jobul de la Heylux mi-a adus cele mai mari venituri lunare

De cum m-am angajat prima data ca model de videochat la Heylux, am putut sa ma bucur de aceasta suma de 6.000 de lei. Poate multe fete o sa spuna ca era mai bine pe banii de pe comision, dar gandeste-te ca la unele studiouri, multe fete nu castiga atatia bani nici de pe comision.

Totusi 6.000 de lei nu este o suma de ici colo, este o suma foarte mare. Iar eu m-am multumit cu eat imp de 3 luni la Heylux, pentru ca dupa aceea am devenit mai sigura pe mine ai am trecut pe partea cu comisionul. Datorita comisionului castig acum cate 375 de lei zilnic, adica peste 7.000 de lei lunar.

Insa dupa cum am spus, am fost foarte multumita si de salariul fix de la Heylux, pentru ca nicaieri in alta parte nu mai castigi 6.000 de lei doar stand pe internet si vorbind cate 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. Sa fi zis ca programul de munca pentru acesti bani era super incarcat, dar nu e asa deloc.

Acum castig foarte usor peste 300 de lei in doar 8 ore la Heylux

In doar 8 ore la Heylux eu castig peste 300 de lei si e super lejer acest program de munca, e foarte flexibil si-l pot schimba dupa bunul meu plac. Esti constienta si tu ca nu mai exista joburi in Iasi unde mai ai si liber, lucrezi si 8 ore pe zi si mai primesti si 6.000 de lei doar pentru ca zambesti si vorbesti pe net.

Oricine din exterior ar spune ca acesta este jobul ideal in videochat. De fapt, este jobul ideal in general. Eu n-as mai face altceva acum ca fac videochat la Heylux si am toti banii din lume.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here