Forumul Lucky Studio te ajută să găseşti un job în Iaşi care te scapă de stres

10
2792
Lucky Studio Forum

Stau uneori şi mă uit pe geam în timp ce plouă şi simt cum liniştea mă cuprinde. Ştiu că sunt la Lucky Studio şi nimic rău nu mi se poate întâmpla, de aceea nu am griji nici stres. Dar, înainte să mă angajez la Lucky Studio, ploaia numai linişte nu-mi aducea.

Îmi amintesc când mă trezeam dimineaţa şi ploua şi trebuia să fug prin frig şi ploaie la muncă. Ba nu venea autobuzul, ba nu aveam bani de taxi şi uite aşa îmi murdăream mereu hainele. Să menţionez că nu aveam atât de multe haine încât să-mi permit să le distrug pe toate?

Acum o să spui că nu tot timpul plouă şi exagerez. Da, nu tot timpul plouă, dar când asta nu se întâmplă, e prea cald. Şi imaginează-ţi cum arată autobuzele pline de oameni când e cald. Mirosul, înghesuiala, vorbele urâte… Nici nu vreau să-mi amintesc. Acum ştiu că sunt model de videochat la Lucky Studio şi am scăpat de toate astea.

Pe forumul Lucky Studio am găsit un job în Iaşi aşa cum am visat

lucky studio Forum

Dacă nu ar fi fost acest forum, cred că şi astăzi m-aş fi stresat cu toate acele probleme menţionate mai sus pentru a câştiga câţiva lei. Dar după ce am accesat forumul Lucky Studio, am ştiut exact ce vreau să fac în viaţă.

Nu ştiu cum e pentru tine, dar pentru mine a fost plăcut să văd sute de fete vorbind de bine despre acest studio de videochat în Iaşi. Înseamnă că este bun, deci asta căutam şi eu: un angajator bun.

Şi vrei să-ţi spun un secret? Nu m-a interesat ce este vorba de angajare în videochat, atâta timp cât câştig zilnic între 300 şi 800 de lei. Spune-mi tu ce alt job în România îţi mai oferă banii aceştia şi n-o să mai spun niciodată nimic. Deşi mă îndoiesc că există angajatori care să-ţi ofere atât. Abia se oferă minimul pe economie, să fim serioşi…

Cum am scăpat de griji la Lucky Studio?

Lucky Studio

Acum probabil te întrebi cum am scăpat de griji, totuşi. Este simplu! În primul rând, Lucky Studio mi-a asigurat transportul gratis. O şoferiţă se ocupa în fiecare zi cu transportul meu, aşa că am terminat-o cu mijloacele de transport din Iaşi.

Plus de asta, economisesc foarte mulţi bani prin faptul că Lucky Studio îmi oferă make-up zilnic, accesorii, şedinţe foto… lucruri pe care eu nu mai dau bani de când sunt la studio. Iar pe lângă asta, mai sunt şi cei 325 de lei pe care îi câştig zilnic la Lucky Studio.

Banii zilnici, serviciile oferite de Lucky Studio şi bonusurile săptămânale de peste 300 de lei sunt de ajuns pentru a mă asigura că n-o să mai duc o viaţă cu griji.

10 COMMENTS

  1. \Cum să te angajezi la un studio de videochat doar pentru că nu mai foloseşti taxiul sau autobuzul? Eşti culmea 😐

  2. Nu ai înţeles ideea în ce am zis eu. Nu era vorba doar de transport, ci de toate condiţiile de la Lucky Studio care mă ajută să duc o viaţă confortabilă. Nu mai sunt stresată în fiecare zi ca înainte, asta e ideea 🙂

    • Dintr-un capăt în altul al Iaşiului? Tu ai merge pe jos când ştii că poţi câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei din care îţi poţi lua propria maşină?

    • Simplu, eram pe net şi am găsit un link către Lucky Studio. Iar acest forum m-a ajutat prin faptul că am văzut cum fetele vorbeau atât de frumos despre acest job. Dacă cineva ar vorbi urât de un job, te-ai mai angaja?

  3. Eu zic că ai dreptate. Chiar dacă nu recunosc multe, femeile urăsc să trebuiască să fugă prin ploaie şi frig…

  4. Le înţeleg de ce e greu să recunoască, pentru că nu toate beneficiază de ce beneficiez eu la Lucky Studio, şi atunci simt nevoia să riposteze 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here