Femeile în zilele noastre

0
1377
Lucky Studio Iasi

Încrederea în sine şi stima de sine se învaţă încă de mici. Dacă nu ai fost atât de norocoasă încât să ai nişte părinţi care să încerce să te ajute să îţi îmbunătăţeşti aceste două aspecte, atunci cu siguranţă ai devenit o adolescentă cu multe complexe, o adolescentă timorată sau închisă în sine.

Totul se învaţă din familie

Dar dacă ai avut norocul, ca mine, de nişte părinţi super şi care să îţi fi cultivat ceea ce trebuia încă de mică, care să te susţină şi care să nu facă diferenţe între tine şi fraţii tăi, atunci cu siguranţă ai ajuns departe ca şi mine de altfel. Totul ţine de lumea din jur. Numai oamenii te ajută să te vezi pe tine însuţi cum eşti de fapt, te ajută să te schimbi, să te perfecţionezi şi aşa mai departe.

A fi învăţată că valorile morale sunt mult mai importante decât aspectul fizic este foarte important mai ales în anii în care te formezi ca persoană, adică în copilărie şi adolescenţă. Ideea este să eviţi a înălţa o persoană în slăvi şi a înjosi pe altă, pentru că poate duce numai la lucruri rele de ambele cazuri. Dacă se iubeşte pe sine, atunci este posibil ca aceste lucruri să nu se întâmple, dar dacă cineva cu o stimă de sine scăzută va auzi că este luată în derâdere pentru nişte lucruri superficiale, nu se va mai bucura de viaţa sa.

Societatea şi femeile

Odată ce ajungem la perioada adolescenţei, chiar şi nişte tinere femei care sunt bine crescute şi ştiu cum sunt ele de fapt, pot deveni afectate de nişte lucruri legate de stima de sine. Însă, dacă societatea, familia, prietenii şi angajatorii ajută pe acea tânăra să devină o femeie în toată firea, împlinită, atunci se poate spune numai de bine.

Studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi a oferit de-a lungul timpului o mulţime de şanse de reuşită şi de angajare pentru multe dintre tinerele şi femeile din Iaşi şi din împrejurimi. Dar, ideea că societatea încurajează şi venerează frumuseţea, perfecţiunea, o siluetă zveltă şi nişte dimensiuni nerealiste ale corpului feminin, nu poate decât să ne inducă în eroare şi să ne scadă chiar şi cea mai bună părere despre noi.

Lucrul bun este că studiourile de videochat ca Lucky Studio Iaşi încurajează şi promovează angajarea unor tipologii diferite de femei, ce variază ca vârstă, aspect fizic, formă a trupului, culoarea părului şi alte asemenea aspecte. Contează cel mai mult să fii tu, naturală, deschisă, cu mintea limpede şi cu bune cunoştinţe de limbi străine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here