Descopera si tu un job super tare la Lucky Studio!

10
2364

Indiferent de ce tema am putea aborda sau ce subiect, mereu vor fi oameni care vor avea pareri diferite. Pur si simplu asa este lumea, fiecare are propria gandire si propria parere. Ei bine, in acest context, cum putem sti care este adevarul despre videochat?

Pentru ca si despre acest domeniu toti oamenii au pareri diferite, conceptii si principii opuse, care nu se aseamana nici macar putin. Uite, de exemplu, voi lua in calcul Lucky Studio Iasi, pentru ca a fost dezbatut chiar zilele trecute de catre mine si prietenii mei la o cafea.

Adica, am mers de mai multe ori prin Iasi si cu totii vazusem Lucky Studio peste tot pe afise si totul parea atat de bine si roz. Mai, mai ca te-ar fi tentat sa te angajezi si tu in videochat. Dar care este adevarul despre Lucky Studio? Ce se intampla aici?

M-am documentat pe internet despre Lucky Studio

Asa ca, am facut cercetare si documentare pe internet. Dar ce sa vezi. Prima data cand am scris Lucky Studio pe Google, tot ce gaseam erau articole scrise de fetele care lucreaza aici, care isi povesteau experienta de viata de la studio.

Fiind singura mea sursa de inspiratie, am inceput sa citesc toate acele articole si sa le pun pe toate cap la cap. La sfarsit, am vazut ca toate aveau ceva in comun: castigurile.

Absolut toate fetele se laudau si se bucurau de faptul ca obtin in fiecare zi bani la Lucky Studio, si nu oricum, ci intre 300 si 800 de lei. Exact ce scria si pe afisele din Iasi.

Fetele la Lucky Studio chiar castiga zilnic intre 300 si 800 de lei?

Asta m-a pus pe ganduri. Daca pe site-uri scrie asta, pe strada la fel, pe Google la fel si pana si pe forum am gasit acelasi lucru, inseamna ca o fi ceva adevarat in povestea asta?

Pentru ca, daca aceasta poveste ar fi fost inventata, s-ar fi putut ca toate fetele posibile care lucreaza la Lucky Studio sa inventeze? Nici macar una sa nu spuna adevarul? Nu, povestea cu castigurile n-a fost inventata, asadar.

Ok, sa spunem ca la Lucky Studio Iasi se castiga multi bani. Dar cu ce sacrificiu? Ce trebuie sa faca aceste fete pentru a se bucura de atatia bani in fiecare zi?

Uite aici, sursa mea de inspiratie a fost alta. N-am mai cautat prin articole, ci am zis sa imi iau inima in dinti si sa ma duc la un interviu la Lucky Studio, doar pentru a investiga toate aceste lucruri.

M-am dus intr-o zi la studio pentru a ma lamuri

living-4-n (1)

La urma urmei, n-aveam ce sa patesc. Ma duceam, eram atenta la tot in jur, apoi spuneam ca nu-s interesata si plecam. Ma crezi ca asta am facut? Curiozitatea mea n-are limita. Asa ca m-am dus acolo si am vazut, ca intr-adevar, fetele astea au parte de conditii frumoase si erau toate vesele si zambitoare.

Si nici n-a trebuit sa spun ca am venit pentru angajare. Le-am cerut, pur si simplu, un interviu. La care mi-au raspuns fericiti.

M-am dat batuta. Pana la urma, care este adevarul despre Lucky Studio? Pentru ca eu n-am putut afla nimic rau despre ei. Este posibil sa fie atat de benefic cum spun ei?

10 COMMENTS

    • Se poate si asta. Plus de asta, era foarte placut la studio, toate angajatele erau super dragute si-mi vorbeau frumos :*

  1. Mai, eu zic ca este benefic videochatul. Dar nu este pentru oricine. Adica fetele pot castiga mult din asta, dar nu toate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here