De ziua mea, ma rasfat din banii ce-i castig la Heylux

6
1652

De vreo 2 ani de zile de cand sunt model de videochat la Heylux, am avut cele mai tari zile de nastere pentru ca am avut bani cat nu m-as fi asteptat vreodata. Trecusem de la salariul de 900 lei plus bonusuri ca agent de vanzari, la venituri lunare cu sume intre 5.000 si 8.000 de lei la Heylux Iasi.

Jobul de model de videochat a avut un impact mare in viata mea, pentru ca m-a ajutat sa trec de la un salariu de toata jena, la sume la care doar visam. Eu eram obisnuita sa ma limitez in orice faceam, daca era sa primesc de pe undeva vreo 400-500 de lei, era ca si sarbatoare pentru mine.

Inainte 400 de lei mi se parea mult, acum ii castig zilnic la Heylux

Tineam de bani de zici ca erau aur, zici ca depindea viata mea de ei. Si orice suma aveam, mi se parea ceva WOW. Asta pana m-am angajat la Heylux si am vazut ce inseamna adevaratele sume de bani si adevaratele castiguri in videochat.

Odata cu acest job in Iasi m-am schimbat si eu, pentru ca nu am mai stat sa tin cont de fiecare leu. Am inceput sa ma rasfat, sa-mi cumpar si una si alta, fara sa mai tin cont de cat costa sau de alte chestii. Mergeam pe premiza: daca imi place, imi cumpar.

Eu n-as fi crezut ca ajung sa fiu in viata asa, credeam ca stilul acesta de viata este numai pentru vedete. Numai pe la televizor ce vedeam oamenii care o duceau bine si care nu se plangeau cu privire la viata lor, dar eu nu ma vedeam asa. Ma vedeam avand o viata simpla, chiar monotona, in care muncesc sa traiesc.

Imi fac zilele de nastere la piscine, in cluburi, pentru ca am bani!

Dar nu, nu e asa. Cu jobul de la Heylux am vazut ca nu trebuie sa muncesc doar sa traiesc, ci pot sa ma bucur de viata in felul in care-mi place. Ca tot vorbeam de zile de nastere, prima mea zi de nastere in care mi-am permis sa inchiriez o vila si mi-am adus toti prietenii a fost din banii de la Heylux.

Anul acesta, de exemplu, am organizat petrecerea la o vila cu piscina, unde avem si spa si toate cele. Eu si vreo 12 prieteni de-ai mei o sa ne distram asa cum merit, si toate astea fiindca eu castig la Heylux zilnic peste 300 de lei, asa cum altii ar visa sa castige.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here