De la trainerita la model de videochat la Lucky Studio

10
2190

Povestea mea la Lucky Studio este foarte amuzanta, de fapt. Am inceput sa lucrez aici ca fiind trainer, acum 2 ani de zile. Invatasem mai multe lucruri despre videochat din diferite locuri, am facut ceva cursuri si mi-am zis ca ar fi ok sa merg ca si trainer la cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Gandul meu a fost doar la training in momentul in care m-am angajat la Lucky Studio, nimic altceva. Adevarul este ca oricum acestia imi ofereau toate conditiile si ca trainer si n-aveam nimic de obiectat. Salariul era foarte bun pentru un asemenea job, care este si super lejer, iar eu chiar nu aveam de ce sa ma plang.

Toate fetele imi povesteau despre castiguri si m-au facut curioasa

Insa trecea timpul iar cu cat ajutam mai multe modele cu trainingul in videochat, cu atat le cunosteam mai bine. Asa ca ele imi povesteau destul de des despre castigurile lor in videochat la Lucky Studio, pentru ca oricum in mare parte mi se datorau mie. Ele invatau de la mine cum sa faca videochat si apoi veneau bucuroase si-mi spuneau cat au castigat.

Pe cat de tare m-am tinut ca n-o sa fac videochat si ca sunt multumita ca si trainer la Lucky Studio, pe atat de amuzant a fost cand m-am decis sa fiu si eu model de videochat. Atat de multe fete bucuroase si entuziasmate m-au facut si pe mine sa fiu curioasa. Trebuia sa incerc! Asa ca am facut-o.

Dupa un an si ceva ca si trainer la Lucky Studio, am ajuns sa fiu model de videochat in acest studio. Crede-ma, poate atunci mi s-a parut amuzant si am luat-o in joaca, insa acum cred ca este cea mai buna alegere pe care as fi putut-o face vreodata. De ce? Pentru ca eu deja stiam cam totul despre videochat, cum se face acesta, cum sa ma comport, iar banii n-au intarziat sa apara.

M-am angajat si eu ca model de videochat la Lucky Studio Iasi

Eu am castigat experienta in videochat prin a le oferi altor fete training, practic. Dovada a fost ca eu am castigat chiar din prima zi suma de 700 de lei din videochat la Lucky Studio, care mi-a aratat ca am facut o treaba buna. Cand am vazut cat se castiga si ca fetele care veneau la mine aveau dreptate, mi-am zis ca nu-mi mai trebuie altceva.

Acum ma bucur si eu de aceleasi avantaje ca si celelalte fete de la Lucky Studio si crede-ma ca-i misto sa fiu rasfatata zilnic. Trebuia s-o fac mai devreme!

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here