De la menajera cu 800 lei lunar, la model de videochat cu 5.900 lei lunar la Heylux

5
1358

Prin oricate lucruri as fi trecut in viata asta, niciodata nu ma gandeam ca o sa ajung sa lucrez in acest loc. Nici macar nu stiam ca acest domeniu de munca exista, nici nu stiam ce inseamna. La nevoie, am aflat tot ce mi-a trebuit si m-am angajat pur si simplu. E vorba de jobul de model de videochat de la Heylux, job care a insemnat cel mai mare noroc din viata mea.

Ca majoritatea romancelor singure, locuiam si eu in chirie si aveam un job amarat de menajera, pentru 800-900 de lei lunar. Nu aveam nici macar 1.000 de lei, cat e minimul, pentru ca nu lucram cu contract de munca. La momentul acela, mi se pareau ok, dar cand am vazut ca nu-mi mai permiteam sa platesc nici chiria, nu mai era asa.

Jobul de la Heylux m-a ajutat cu banii in momente dificile

Mai aveam o saptamana pana sa platesc chiria si eu nu aveam un leu in portofel. Mie nici nu-mi placea sa ma imprumut sau sa ma aman la chestiile astea, voiam sa fiu corecta. Si nici nu stiam ce sa fac, pentru ca salariul abia ce-l luasem si se dusese pe lucruri in casa.

Intr-un moment de nebunie, am luat si-am cautat pe net mai multe joburi. Crede-ma ca pe atunci nici nu stiam nimic despre videochat, nici nu am vorbit cu cineva despre asta. Adica mai auzeam lumea ca vorbea, dar niciodata n-am stat la discutii despre acest subiect.

Cautasem cele mai bine platite joburi, iar cand am vazut ca e vorba de videochat, am cautat studiouri din zona mea. Primul pe care l-am gasit pe Google a fost si primul la care m-am dus. Acela a fost Heylux. Eu scrisesem care e cel mai bun studio de videochat din Iasi si asta mi-a aparut, si din moment ce era acolo sus pe prima pagina, m-am gandit c-o fi bun.

Intre 800 si 5.900 lei lunar, normal ca aleg calea mai usoara!

Asa am ajuns eu sa lucrez la Heylux, dar nu regret deloc decizia asta. Pentru ca in doar cateva zile m-am si angajat si-am si avut primele mele castiguri. Chiar in ultima zi de chirie am reusit sa dau banii chiriasei si asta mi-a aratat ca jobul de la Heylux este unul de pastrat.

Nu mai lucram oricum atat de multe ore cum lucram cand eram menajera, iar banii nici nu se compara. De la 800 de lei la peste 5.900 de lei lunar, s-ar putea compara?

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here