De evitat în videochat

0
1292
discutii videochat

În videochat trebuie să eviţi subiectele asupra cărora nu poţi cădea de acord împreună cu partenerul de discuţii. Dacă o vei ţine tot aşa şi vei continuă să comunici cu acesta pe o anumită temă ce ţie nu îţi place sau cu care nu eşti de acord, vei ajunge la un moment dat să te cerţi cu prietenii tăi virtuali şi nimic bun nu va ieşi din acest lucru.

Eu, fiind model de videochat la studioul Lucky Studio Iaşi, am întâmpinat zeci de tipuri de discuţii şi conversaţii care au ajuns în cele din urmă la acord comun sau au sfârşit prin ideea că cel din partea cealaltă a camerei web să părăsească conversaţia. Nu este deloc de dorit acest lucru şi de aceea vă spun câteva lucruri pentru a vă ajută în orele de lucru ca model de videochat.

Nu există o cale mai rapidă de a face pe cineva să te urască sau să nu îţi mai vorbească ceva timp, decât a-ţi expune punctul de vedere care este total diferit faţă de al său. Să spunem că în sfârşit a intrat pe tine un amic virtual drăguţ şi cu care îţi doreşti să vorbeşti mai mult. Acesta este un lucru grozav, mai ales dacă intreagă zi nu ai făcut altceva decât să îţi emani senzualitatea în faţa a mai multor tipi online şi nici unul nu a dorit să între în Privat cu tine.

Nu o da în bară acum încercând să discuţi despre ceva ce ştii că va duce numai la lucruri rele, mai ales dacă ţi s-a întâmplat ţie asta sau altor colege de-ale tale. Nu încerca să îl impresionezi pe prietenul tău interesat cu cât de deşteaptă eşti, cu cât de frumoasă şi de sexy eşti azi. Fii naturală şi deschisă şi lasă lucrurile să decurgă de la sine. Te va aprecia pentru acest lucru.

Dacă te vei comporta aşa cum trebuie să se comporte un model de videochat profesionist ca cele de la Lucky Studio Iaşi, asta nu va fi cu siguranţă singura dată în care amicul va intra pe tine şi veţi mai discuta pe subiecte diverse sau cel puţin vei avea ocazia să îl mai vezi. Ca model de videochat trebuie să fii fermecătoare şi feminină, însă să nu întreci măsura şi să pari mai mult decât atât. Lasă la latitudinea partenerilor tăi de discuţii felul în care să te perceapă şi decizia dacă să revină sau nu la tine şi a doua oară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here