De ce as vrea sa castig bani in videochat la Lucky Studio?

8
1109

Sa spunem ca in momentul acesta ai afla cum sa castigi zilnic intre 300 si 800 de lei, si ai mai afla si faptul ca e foarte usor sa faci asta. Ce ai face in acest caz? Ai fi interesata de asa ceva sau nu ai vrea sa auzi mai multe detalii? In situatia asta am fost si eu acum cateva luni, inainte sa ma angajez la Lucky Studio.

M-am vazut in situatia in care trebuia sa aleg dintre jobul meu la care castigam 1120 de lei lunar si jobul de la Lucky Studio, unde castig peste 300 de lei zilnic. Am stat si am analizat, m-am interesat de domeniul videochatul si mi-am zis asa: ce are daca incerc?

Jobul de la Lucky Studio e perfect pentru fete independente

Nu dau in cap nimanui, la urma urmei. Incerc un job nou si vad cum decurge situatia. Bani imi trebuiau, mereu o sa-mi trebuiasca bani, asa ca ideea de a castiga bani absolut in fiecare zi la Lucky Studio m-a atras, normal. De fapt, nu in fiecare zi, ca la Lucky Studio nu lucrez ca la vechiul job 7 din 7, ci am doua zile libere pe care eu le aleg.

Asadar, sa spunem ca de luni pana vineri as fi lucrat la Lucky Studio si as fi castigat zilnic sume de pana la 800 de lei din videochat. Pe langa asta, sa mai fi adaugat si bonusurile de duminica, pe care Lucky Studio le-a pus la bataie.

Sume intre 300 si 3000 de lei ca bonus de performanta, pentru castigurile de luni pana vineri pe care le am. Iti dai seama, cu cat castig mai mult, cu atat primesc bonus mai mare. Asta ar insemna ca de la comisionul de 50% pe care il primesc la Lucky Studio, as putea ajunge si la 80% castiguri din videochat.

Sa lucrez in conditiile de aici si sa am banii astia e ideal pentru mine

Asta tinand cont de faptul ca la Lucky Studio am toate conditiile de munca necesare, computere de ultima generatie, camere de logare amenajate frumos, un mediu exclusiv feminin, legalitate si corectitudine a platii. Asta si mai vorbim si de transport gratis in fiecare zi, sedinte de make-up si sedinte foto, training, una alta.

Deci sa am 80% din castiguri in contextul in care am conditiile astea, este ideal. Crezi ca as putea cere ceva mai mult? Ca eu nu cred ca exista job in Iasi care poate oferi mai mult decat Lucky Studio!

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here