De cand sunt model de videochat la Lucky Studio, nu trebuie sa mai calculez cheltuielile facute

10
1742

Aveam o chestie foarte ciudata inainte sa ma angajez la Lucky Studio Iasi, pentru ca obisnuiam sa imi calculez fiecare cheltuiala. Cand ajungeam la magazin, calculam cati bani mai aveam si cati puteam cheltui, cand plateam facturile la fel faceam. Mereu cu calcule.

Nu imi placea deloc, mai ales cand nici nu se termina luna si constatam ca ramaneam fara bani si nu mai stiam cum sa fac sa ma descurc. Dintr-un salariu de 1.080 de lei nici nu aveam cum sa nu raman fara, la un moment dat. Chiar daca mi-am gasit in Iasi cea mai ieftina chirie, la 400 de lei, tot nu ma descurcam.

Nu am vrut sa mai caut doar lucrurile cele mai ieftine de pe piata

In plus, ma saturasem sa caut mereu “ce e mai ieftin” si sa ma uit la etichete cand voiam sa imi cumpar o bluza sau un tricou. Din acest motiv obisnuiam sa si port hainele pe care le aveam foarte mult timp, pentru ca nu-mi permiteam altele.

Inchipuie-ti ca inainte de a ma angaja in videochat la Lucky Studio Iasi, daca mergeam sa imi cumpar o camasa noua, sa zicem, din start ramaneam cu 100 de lei in minus, bani cu care probabil ma descurcam cu mancarea cateva zile.

Asta ma si impingea sa ma duc in magazine mai ieftine, dar cat putea rezista o bluza la 10-20 de lei? Sa fim seriosi. Decat sa cumperi 10 bluze la banii aceia, mai bine cumperi una si buna. Dar uite ca eu nu-mi permiteam si faceam ce faceam, si tot ajungeam sa am lipsuri.

Am decis sa-mi schimb viata cu Lucky Studio Iasi

Am tot incercat zeci de joburi in Iasi, dar niciunul nu parea sa ma multumeasca indeajuns. In acest mod am ajuns sa ma satur de toate aceste lucruri si sa iau o decizie neasteptata.

Auzind ca la Lucky Studio se fac angajari in videochat si ca pot castiga aici bani in fiecare zi, n-am stat prea mult pe ganduri pana sa ma duc la interviu. Acolo oricum m-am convins ca jobul ideal este cel de videochat la Lucky Studio. Cand am vazut interiorul, designul si am aflat conditiile de munca, am semnat contractul.

Asa am ajuns sa am zilnic cate 365 de lei din videochat la Lucky Studio. Iar acum nu mai merg in cele mai ieftine magazine, ci imi cumpar lucruri de oriunde vreau. Acest sentiment pe care-l am de cand lucrez in videochat la Lucky Studio este de nedescris.

Practic, oriunde merg, nu ma mai gandesc daca o sa am bani sau nu, pentru ca asta nu mai e o problema. Nu mai trebuie sa economisesc, sa reduc din cheltuieli si nu mai raman nici fara bani. Super!

10 COMMENTS

  1. Stiu sentimentul. Inainte sa colaborez de acasa cu Lucky Studio, ma uitam dupa cele mai ieftine magazine din Iasi. Acum sunt doar prin Palas :)) :X

    • Nu am zis ca ar avea ceva. Doar ca atunci cand imi placea ceva si era mai scump, nu-mi permiteam. Iar sentimentul nu era ok 😉

    • Bineinteles ca nu. Asta mi-a placut prima data. Dar am zis ca si conditiile de munca m-au facut sa ma angajez. Precum transportul gratis, machiajul zilnic, sedintele foto si asa mai departe … 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here